מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות לריגוש ולקשרים וירטואלייםמישהי 3626/09/2010
אני נשואה כ-10 שנים בת 36, יחסים עם עליות וירידות.
מאז שביתי נולדה לפני 4 שנים נכנסתי לצ'ט ולפורומים ואז התחילה ההכרות שלי עם העולם הוירטואלי. מאז אני מנהלת קשרים וירטואליים מזדמנים, כולל גם שיחות אירוטיות ומתגרה מכך מאוד.הדבר פגע במערכת היחסים עם בעלי, הוא תפס אותי פעם והאמון נפגע. הבטחתי לו במספר הזדמנויות שאפסיק, הוא חושב שהפסקתי, אולם אני לא מסוגלת להפסיק. הריגוש שבשיחה עם גבר זר או אישה זרה (אני דו) גורם לי לתחושות נעימות וכשאני בהפסקה כמו עכשיו למשל, אני חשה שיעמום רגשי ומעין דכדוך.
יש לציין כי בגדתי בבעלי פעמיים בפועל, פעם עם אישה ופעם עם גבר ושתי הפעמים היו מדהימות, מספקות וגרמו לי לרצות עוד, אולם אורח חיי התובעני אינו מאפשר לי לקיים קשרים ממושכים. אני אוהבת לכבוש, לפלרטט, לגרום לאנשים להתאהב בי ואז כשזה קורה הריגוש יורד ואני מפסיקה את הקשר. אני רוצה להפסיק את כל הטיזינג הזה שהורס את משפחתי ולא יודעת איך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה למכורה
דפנה הלמן26/09/2010שלום לך,
ראשית,העובדה שאת מכירה בדפוס זה ,התנהגות בעייתית, בעלת חשיבות . אני מתרשמת שאת מתקשה לפתח קשר אינטימי בכלל ועל כן קשרים וירטואליים אינם מאיימים עלייך כי אינך נחשפת באופן משמעותי. את חוזרת שוב ושוב לאותו מעגל ונכון אמרת, יש משהו התמכרותי בדפוס הזה כי את כמהה לקשר ובו זמנית נמלטת ממנו.על מנת להבין מדוע את חוששת מקירבה ,יש צורך להעמיק בידע אודותייך.זאת ניתן לעשות במסגרת טיפול דינמי.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)