מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות לכדורים.לילך29/09/2010
לפני כשלוש שנים התחיל בעלי להשתמש במורפין של אימו שחלתה בסרטן. שיכנעתי אותו ללכת לייעוץ אצל פסיכיאטרית והוא פנה. מאז הוא מכור לכדורים ומשתמש בהם לרעה. כל חודש מקבל נוקטורנו "ומחסל" הכל תוך כשלושה ימים. בשאר ימי החודש לוקח מהוריו כדורים (שניהם אנשים חולים) לפעמים מצליח למצוא את המורפין שמסתירים.
כל נסיונותי לשכנע אותו לקבל עזרה, לספר על מצבו האמיתי לרופאה שרואה אותה רק כל מספר חודשים, לא הצליחו.
ניסיתי אולטימטום שאם לא יפנה לטיפול אעזוב, הוא הפך תוקפני והשמיץ אותי בפני משפחתו, רמז שיש לי חלק במה שקורה לו.
גם נסיונותי להפרד לא הצליחו. עד כה. איים להתאבד וסיפר למשפחתי שהבעיה אצלי, הוא לוקח רק חשיש פה וחשיש שם כמו כל צבר טוב, שסיים צבא וטייל במזרח וכו' ואני לא מנקה ולא משמשת כאם לילדים (בגיל הגן).
מצבו הנפשי והפיסי הולך ומתדרדר, כבר היו לו נפילות רציניות. וגם אספירציה כתוצאה "מנשנוש לילה" של אוכל לאחר לקיחת מנת כדורים.
לעיתים הוא מבולבל, לעיתים מאוד עצבני וכועס ומאשים אותי בדברים לא רציונלים. גלמשל אם איבד את המפתחות , כועס עלי, ומתרגז.
פניתי לרופאה שלו והיא סרבה לדבר איתי "מאחורי גבו " של המטופל שלה. אני מבינה אבל לא יודעת מה עוד לעשות
הוריו החולים גם חסרי אונים מולו.
במשך הזמן פוטר מעבודתו וכן מכרנו את דירתנו ואנו חיים בין השאר מהיתרה כרגע.
אני לא רוצה להיות זו שלוחצת על ההדק, לכן אני לא עוזבת כרגע, הוא אבי ילדי ואני רוצה לדעת שעשיתי הכל כדי לעזור לו.
האם יש משהו שאפשר לעשות, האם יש מקום שאוכל לקבל תמיכה להתמודד עם כל מה שקורה.
סליחה על האורך ותודה רבה
לילך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדכון ושאלה.
לילך02/10/2010האם יש מקום טיפולי מומלץ בצפון או אנשי מקצוע שאפשר להתייעץ איתם.
יש קרובי משפחה שיכולים לעזור לנו בתשלום והוא מסכים לבדוק אופציה טיפולית פרטית
תודה שוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתמכרות לכדורים. - תגובה
פרופ` פנחס דנון05/10/2010ניתן לפנות לרשימה של משרד הבריאות או אגודה למלחמה בסמים כדי להגיע לטיפול בצפון
איניני יכול להמליץ על מטפל או מסגרת טיפולית בפורום
בברכ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)