מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכות לאוננות באינטרנטגיא11/10/2010
אני מכור כבר שנים לאוננות באינטרנט. למעשה זה התחיל מייד כשגיליתי את האינטרנט . אני נהנה מכל סוגי הפורנו למעט הבלתי חוקיים ( כולל גברים וקוקסינלים) אם כי במציאות אני לא ממש נמשך לגברים ואישה יפה יכולה לגרום לי להתרגשות ברחוב בקלות
לאחרונה התחלתי להבין את עומק הבעיה. אני חייב לציין כי זה קרה גם כשהייתי בקשר ארוך טווח עם מיניות טובה ומגוונת מאוד . כיום אני בקשר בן 7 שנים עם בת זוג נהדרת מצד אחד ומצד שני אין בינינו התאמה מינית מלאה שכן אני פרוע וסקרן והיא שמרנית יותר. פעמים רבות אני נהנה יותר באינטרנט מאשר בחיי הסקס ומעבר לכך, אני נוטה לעשות שימוש בסרטים מהרשת גם בזמן סקס ( גם בת הזוג שלי נהנית מכך)
הבעיה החמירה שכן אני מתקשה להגיע לאורגזמה עם בת הזוג. יתכן שיש לכך השלכה גם מכיוןן שאני לא בטוח שאני רוצה שתהיה אם ילדיי ולכן אני מפחד לגמור בפנים וחש אשמה אם אני גומר בחוץ ( היארוצה להיכנס להריון) .
מעבר לכך, אני גם מבזבז זמן עבודה יקר ( יכול להגיע לבין שעה לשעתיים ביום עבודה)
אני מטופל בסימבולטה בשל דיכאון שאני חש ונוטל גם ריטלין (SR ) בגלל שיש לי ADHD
קשה לי מאוד . אני גם לאחר שנים רבות מאוד של טיפולים אצל מטפלים שונים וואין לי כח לעוד טיפול . נמאס לי מהבעיות של עצמי .....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכות לאוננות באינטרנט - תגובה
פרופ` פנחס דנון11/10/2010גיא שלום,
אתה זקוק לטיפול אצל מומחה בהתמכרויות
כדי לפנות לאחת מהמומחים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ממש עלובה אבל כניראה שזה כל
גיא11/10/2010מה שיש לך לומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ממש עלובה אבל כניראה שזה כל - תגובה
דפנה הלמן11/10/2010גיא שלום,
השאלה היא האם באמת אתה סובל , כי כרגע אתה נהנה מעולם וירטואלי של סיפוק מיני ועולם אמיתי בקשר הזוגי שלך.
במידה ואתה מעוניין בשינוי או לפחות להגיע לתובנה ,הדרך הנכונה היא באמצעות טיפול דינמי שבו ניתן להבין את פשר ההתנהגות שלך.
העובדה שאתה מאוכזב מטיפולים,קשורה ייתכן לקונפליקט שציינתי בתחילת דבריי.
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)