התמכות לאוננות באינטרנט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכות לאוננות באינטרנט
    גיא
    11/10/2010

אני מכור כבר שנים לאוננות באינטרנט. למעשה זה התחיל מייד כשגיליתי את האינטרנט . אני נהנה מכל סוגי הפורנו למעט הבלתי חוקיים ( כולל גברים וקוקסינלים) אם כי במציאות אני לא ממש נמשך לגברים ואישה יפה יכולה לגרום לי להתרגשות ברחוב בקלות

לאחרונה התחלתי להבין את עומק הבעיה. אני חייב לציין כי זה קרה גם כשהייתי בקשר ארוך טווח עם מיניות טובה ומגוונת מאוד . כיום אני בקשר בן 7 שנים עם בת זוג נהדרת מצד אחד ומצד שני אין בינינו התאמה מינית מלאה שכן אני פרוע וסקרן והיא שמרנית יותר. פעמים רבות אני נהנה יותר באינטרנט מאשר בחיי הסקס ומעבר לכך, אני נוטה לעשות שימוש בסרטים מהרשת גם בזמן סקס ( גם בת הזוג שלי נהנית מכך)

הבעיה החמירה שכן אני מתקשה להגיע לאורגזמה עם בת הזוג. יתכן שיש לכך השלכה גם מכיוןן שאני לא בטוח שאני רוצה שתהיה אם ילדיי ולכן אני מפחד לגמור בפנים וחש אשמה אם אני גומר בחוץ ( היארוצה להיכנס להריון) .

מעבר לכך, אני גם מבזבז זמן עבודה יקר ( יכול להגיע לבין שעה לשעתיים ביום עבודה)

אני מטופל בסימבולטה בשל דיכאון שאני חש ונוטל גם ריטלין (SR ) בגלל שיש לי ADHD

קשה לי מאוד . אני גם לאחר שנים רבות מאוד של טיפולים אצל מטפלים שונים וואין לי כח לעוד טיפול . נמאס לי מהבעיות של עצמי .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמכות לאוננות באינטרנט

הוספת תגובה

• התמכות לאוננות באינטרנט - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    11/10/2010

גיא שלום,

אתה זקוק לטיפול אצל מומחה בהתמכרויות
    כדי לפנות לאחת מהמומחים

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ממש עלובה אבל כניראה שזה כל

גיא
    11/10/2010

מה שיש לך לומר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ממש עלובה אבל כניראה שזה כל - תגובה

דפנה הלמן
    11/10/2010

גיא שלום,
    השאלה היא האם באמת אתה סובל , כי כרגע אתה נהנה מעולם וירטואלי של סיפוק מיני ועולם אמיתי בקשר הזוגי שלך.
    במידה ואתה מעוניין בשינוי או לפחות להגיע לתובנה ,הדרך הנכונה היא באמצעות טיפול דינמי שבו ניתן להבין את פשר ההתנהגות שלך.
    העובדה שאתה מאוכזב מטיפולים,קשורה ייתכן לקונפליקט שציינתי בתחילת דבריי.
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו