מערכת יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערכת יחסים
    ספיר
    11/10/2010

שלום

אני נמצאת במערכת יחסים מס' שנים, הנה הגיע הרגע לקבל החלטה האם ממשיכים לחתונה ואני פתאם נכנסתי לדילמה ולא יודעת האם זה הגבר איתו אני רוצה לחיות את חיי
    מצד אחד הגבר שלי מבין אותי, יש לנו נושאי שיחה וחברות , נאמן ואוהב אך מצד שני יש בי תמיד את התחושה כי אינו מספיק לי וכי בציפייה שלי ובמחשבותיי תמיד רציתי משהו אחר
    גבר מצליחן יותר,ואף במראה טוב יותר לאורך כל הקשר אני מרגישה כי אינני גאה ומעריכה את הגבר שלצידי ואך לא מרגישה את ה"פרפרים" אך מול זאת עולה בי המחשבה כי ייתכן כי זה נובע מהשאיפה שלי לשלמות ומחוסר היכולת להנות ממה שיש לי
    אך אם היה לי טוב תחושות אלו לא היו צפות לא ?
    אני ממש מבולבלת , הנושא של זוגיות ומיסוד היחסים מאד חשוב לי כרגע יותר מתמיד
    מצד אחד מפחידה אותי המחשבה להתחיל לחפש "גבר" אחר בשל הגיל (32)ובשל העובדה כי אף פעם לא הייתי חיית בילויים ואף בשל המחשבה שתחושות אלו ילוו אותי גם בקשים אחרים

אשמח לקבל עזרה בנושא

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מערכת יחסים

הוספת תגובה

• מערכת יחסים - תגובה

דפנה הלמן
    11/10/2010

ספיר שלום,
    ההחלטה אם להמשיך לכוון חתונה או לא היא דילמה רצינית ביותר ולא ניתן לתת רצפט מוצלח ככל שיהיה להצלחת הקשר או לקבלת החלטה מושכלת.
    החלטה מסוג זה ראוי שתקבל התייחסות מעמיקה במסגרת טיפול פסיכולוגי.
    ניתן לפנות לכל גורם מקצועי במסגרת קופות החולים או גורם פרטי באחד מממרכזי הטיפול,כולל מיינד קליניק.
    בהצלחה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו