מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות לקלפיםמיכל24/11/2007
שלום ד"ר
אמא שלי משחקת קלפים כבר שנים כמעט 20 שנה אלא שרק בשנים האחרונות זה הפך
להיות בצורה אובססיבית פעם היא הייתה הולכתפעמיים בשבוע וזה היה בבית של אחת החברות
והיו משחקים על 50 ש"ח לא יותר. עכשיו התגלה לי שהיא הולכת לשחק במקומות מפוקפקים כמו הכלוב גם בצהרים אחרי העבודה
בשעות 13:00 14:00 וגם בערב ,גונבת כספים מאבא שלי, ולוקחת מסבתא שלי היא ממש מאיימת עליה שתביא לה כסף היא גם התחילהלשקר המון , ירדה במשקל , כבר לא אכפת לה מהבית בישולים וכו' אני יודעת שהיא מפסידה המון כי מישהי שמכירה אותה סיפרה לקרובה שלנו
שהיא מפסידה בחודש בסביבות 5000 ש"ח וזה סכום שהיא לא מרוויחה אותו בחודש זה רק כספים שהיא גונבת
דיברנו איתה כמה פעמים אבל היא בשלה
אני ממש צריכה את עזרתך אנא תעזור לי לעזור לאמא שלי מה אני יכולה לעשות
היא לא מוכנה לשמוע על מכון גמילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמא
פרופ` פנחס דנון25/11/2007מאוד קשה לשנות את התנהגות הימורים אצל מבוגרים
וכמו שאת מתארת שאמך אינה מוכנה לקבל טיפול ועזרה עד יותר בעיתי
אך בכל זאת ניתן לנסות להגבילה ע"י החלטה משותפת של כל המשפחה- להפסיק מזומנים, משיכות מבנק וכרטיס אשרי וכוי ....
שוב חשוב ביותר לעשות זאת בהסכמה ובידיעה של כל המשפחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)