מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרה דחופהמיטל22/11/2010
שלום.
אני פונה אליך כי אני ממש אבודת עצות ולא יודעת לאן לפנות.
אמא שלי,חולת סרטן לשעבר,מטופלת היום במרפאות כאב לאחר ניתוח פולשני ברגל וכאבים כרוניים.מהמרפאות כאב היא קיבלה כדור בשם גאבאפנטין והיא עושה קוקטיילם מטורפים של כדורים,ואבן,נומבון,קלונקס, קרסט(לא זוכרת את השם המדוייק ניתן לה על ידי פסיכאטר עקב דכאון) ואף מערבבת בנוסף אוגמנטין.
מכחישה כמובן את הכמויות המטורפות שלוקחת,מצבה הנפשי מחמיר מיום ליום וכל פסיכאטר שאני מתייעצת איתו רק אומר לי לתת לה עוד כדורים.
אני ממש צריכה עזרה אני לא יודעת לפי לפנות היא לא תחזיק מעמד רב ככה
מה ניתן לעשות?? היא צריכה גמילה?? למי אני פונה?
מתחננת לעזרה בהקדם.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה דחופה - תגובה
פרופ` פנחס דנון22/11/2010מיטל שלום,
חלק מהתרופות שאת מדווחת הן ממכרות וצריך להוריד אותן
אבל אי אפשר לעשות גמילה ללא השגחה מקצועית במיוחד אצל אמך שסובלת גם מסרטן.
המלצה היא לפנות לרופא מומחה בתחום התמכרויות בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך- בקשה לעזרה
מיטל22/11/2010שלום.
ראשית תודה על המענה המהיר.
היא כבר לא חולת סרטן. ואני מבינה שהיא חייבת לעבור גמילה ושאני אמורה לדבר עם מישהו מומחה בקשר לכך,רק שאני לא יודעת עם מי. נברתי באינטרנט ואני לא מוצאת מומחה שמטבל במצבים האלה
האם תוכל לעזור לי ולהפנות אותי למישהו בתחום הנ"ל??
המון המון תודה על העזרה,תבורכו.
מיטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך- בקשה לעזרה - תגובה
פרופ` פנחס דנון23/11/2010המלצות פרטיות:
מרכז הבטים ת"א וגדרה-דר' מרצבסקי
מיינד קליניק ת"א-קליניקה שאני עובד בה
דר' ארטורה לרנר נתניה
דר' קבצן באר שבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיטל23/11/2010מעודד לראות אנשים שניתן לקבל מהם סיוע .
תודה רבה לך עזרת לי מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)