מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ארנבת........מיטל הארנבת09/12/2010
היי, אני חדשה בפורום הזה, אני בת 29 נשואה, חוזרת בתשובה, אני לסירוגין מעשנת ושותה אלכוהול, כמעט כל פעם שאני שותה זה נגמר בפיצוץ עם בעלי, אני מוציאה את כל הגי'פה שלי עליו והוא כמו שק אגרוף, ב4 שנים האחרונות אני עם באנג מחובר מעשנת חשיש וגראס לסירוגין קצת ירוק ועוד כאלה, סמים קלים... בוקר וערב צמודה למוצץ! לפני יומיים החלטתי סופית שנמאס לי להיות תלויה בכך וזה גועלי , מעבר לעובדה שאני רוצה להיכנס להריון ואין מצב שאני נכנסת לגוף המטונף שלי עובר, אני ובעלי כל הזמן רבים אחרי השפעת האלכוהול שמשולב עם הסמים, ורק כשאני מעשנת בלי לשתות המצב עוד סביר... זרקתי את הבאנג ומאז אני בקריז! אני לא נשברת ולא מחזירה אותו הביתה, אין בבית סמים בכלל ואין גם אף בקבוק של אלכוהול על מנת שאני לא אתפתה.... אני כבר יומיים בקטע ואני לא רואה את עצמי מצליחה.... יש למישהו עצה???????? אבודה לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ארנבת........ - תגובה
פרופ` פנחס דנון10/12/2010מיטל שלום,
אני ממליץ לפנות לטיפול בהקדם האפשרי
ניתן לקבל טיפול במסגרת קופת חולים, מרפאות לבריאות הנפש או באופן פרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)