מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מהמרים אנונימיים - למנהלי הפורוםא14/12/2010
שלום רב,
אני מכור וחבר בקבוצת תמיכה לגמילה מהימורים בין הבודדות בארץ.
הימרתי 15 שנה בכל מובן אפשרי וחיי נהרסו עד שהגעתי לקבוצה זו
שהצילה את חיי ואת חיי מכורים רבים נוספים!
הייתי שמח לתת לאחרים את המתנה הנפלאה שקיבלתי - את חיי בחזרה.
ועל כן אני פונה אליכם ומבקש שתכווינו אל ג'י איי מהמרים אנונימיים את הפונים
אליכם בנושא התמכרות להימורים.
זו בדיוק אותה קבוצה כמו למכורים לסמים (NA) ולאלכוהול (AA)
ואחוזי ההצלחה גבוהים מכל דרך אחרת פרטנית!
נשמח לשיתוף פעולתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מהמרים אנונימיים - למנהלי הפורום - תגובה
פרופ` פנחס דנון16/12/2010שלום לכולם,
קבוצות של מהמרים אנונימיים אחת מטיפולים מוצלחים בהתמכרות להימורים
לכן מומלץ לקבל עזרה טיפולית גם בקבוצות תמיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה השאר פרטים לתקשורת ומיקום
ארד03/01/2011בבקשה השאר פרטים לתקשורת ומיקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה השאר פרטים לתקשורת ומיקום - תגובה
פרופ` פנחס דנון04/01/2011שלום,
יש להם אתר אנטרנט שלא אוכל לפרסם כאן
בבוקר פרסמתי אבל כרגע שמתי לב שהורידו את הקישור לאתר
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה
ארד15/01/2011פרופ' דנון או מי שקורא פה.
משהו המליץ על קבוצת תמיכה להימורים ללא שם ופרטים.
אם באמת איכפת למשהו כאן שישאיר פרטים אפילו במייל.
עזרהההההההההההההההההההההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה דחופה - תגובה
פרופ` פנחס דנון16/01/2011עמותת אפשר מקיימת קבוצות טיפוליות שנים רבות
בנוסף אפשר לחפש מהמרים אנונימיים ב GOOGLE ולהגיע לאתר שלהם
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי בקבוצה בגבעתיים
אפי29/01/2011הייתי בקבוצה בגבעתיים וראיתי התנהגות מגעילה וילדותית של איזו מזכירה שהיא בעלת אגו מנופח ואחד שנראה חולה יותר מכולם והוא 11 שנים נקי אני מקוה שיש קבוצה רצינית כי לשם אין מה ללכת זאת נראית קבוצה פרטית ללא כנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי בקבוצה בגבעתיים - תגובה
פרופ` פנחס דנון30/01/2011בטיפולים קבוצתיים חלק מהאנשים מצליח להפיק לקחים וחלק לא
לכן צריך לנסות ולאחר מכן להחליט להמשיך או לא. .
בכל אופן גם טיפול פרטיני הינו יעל אצל מומחה בטיפול בהתמכרויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת מהמרים אנונימיים
ארד14/02/2011קבוצת מהמרים אנונימיים - GA מאוד עוזרת
הייתי ממליץ לא לרדת על קבוצה כזו או אחרת היות והקבוצה עליה אתה מדבר הצליחה להציל חיים של הרבה אנשים.
ממליץ לך להגיע שוב ולסרוט קירות עד שתתאקלם - מניסיון.
בהצלחה
מהמר אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת מהמרים אנונימיים - תגובה
פרופ` פנחס דנון14/02/2011בטיפולים קבוצתיים חלק מהאנשים מצליח להפיק לקחים וחלק לא
לכן צריך לנסות ולאחר מכן להחליט להמשיך או לא. .
בכל אופן גם טיפול פרטיני הינו יעל אצל מומחה בטיפול בהתמכרויות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)