איך אני יכולה לעצור את זה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אני יכולה לעצור את זה?
    דניאלה רומנו
    30/12/2010

אני בכיתה יא (בת 16) , תלמידה בריאה בלי בעיות. לפני חודש אמא שלי סיפרה לי שהיא ואבא מתגרשים בקרוב. הם עדיין לא התגרשו, אבל כל יום נשמע כאילו זה היום- צרחות, זריקת חפצים והמון כאב ראש. אני כל הזמן בוכה ובדכאון, מבריזה הרבה מהלימודים, ובכל הזדמנות שיש לי אני שותה אלכוהול שעוזר לי לברוח מהכל ומעשנת כל מיני דברים. איך אני יכולה להפסיק את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אני יכולה לעצור את זה?

הוספת תגובה

• לדניאלה

סיירת הורים
    01/01/2011

שלום דניאלה,

אנחנו מצטערים לשמוע על החוויה שאת חווה, אבל דעי לך שיש פתרון למצב בו את נמצאת כיום, מבחינתך האישית. תראי, צריכה של אלכוהול אינה מומלצת בשום גיל, על אחת כמה וכמה בגילך הצעיר, דבר האסור עפ"י חוק. ציינת גם שאת מעשנת כל מיני דברים, תראי, סמים קלים כקשים מסוכנים, נקודה. סמים אינם מותרים בחוק ,ולו מהסיבה הקשה לה הם עלולים לגרום- מוות.

אנו מציעים לך לחדול מדרך האלכוהול והסמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אני יכולה לעצור את זה? - תגובה

דפנה הלמן
    02/01/2011

דניאלה שלום,
    אני ממליצה לך לשתף את המחנכת ולהתייעץ עם יועצת בית הספר שבו את לומדת.
    אין ספק שמה שאת מתארת מעיק מאוד וקשה להתמודד עם זה לבד.
    אשמח לענות על שאלות נוספות.
    בברכה,
    דפנה הלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו