מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הוא נחשב מכור?כלנית03/01/2011
היי כולם
אני כותבת לגבי החבר הכי טוב שלי
רק אתמול נודע לי מאבא שלו שהוא מכור למשחק ווינר
לא ידעתי את זה, כלומר, ידעתי שהוא ממלא הרבה ווינר אבל חשבתי שזה אחת ל...
אני לא יודעת אם זה נחשב מכור
הוא כן מוציא על זה כסף, אבל לא יותר מדי...
אבא שלו סיפר לי שהוא מכור ושהוא חייב להפסיק
אמרתי לו שיעזר במישהו מבחוץ אם הוא חושב שזה חמור. השאלה היא- במי נעזרים?
איך אפשר לעזור לו בכלל?
אני רוצה לציין שאבא שלו עוזר לו עם זה, שכבר חודש שהוא מפקח על הכסף שלו וער למצב. כידוע לי, בחודש הזה הוא הוציא רק 30 שקלים על הווינר הזה.
מה עובר עליו עכשיו והאם זה הכרחי לערב גורם חיצוני?
אני מאוד מאוד אשמח לתשובה
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם הוא נחשב מכור? - תגובה
פרופ` פנחס דנון04/01/2011שלום לך,
הגדרה של מכור הינה הגדרה שלא קשורה בכסף אלה רצון של אותו אדם בלהשיך עם התנהלות מזיקה.
לכן שאלה שלך כלפיו חייבת להיות האם הוא יכול להפסיק? וכמובן לבדוק את התוצאה לאחר מכן ולא להסתפק במילה שלו בלבד
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)