שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חני
    13/01/2011

שלום
    אני בת 38 נשואה ויש ילדים,לפני הנישואין התאהבתי בגבר נשוי,שיכול להיות אבא שלי בגיל,,אני בטיפול פסיכולוגי,,שנים,,כילדה עברתי גהינום בבית בכל מה שיש,נפשית פיזית מינית,,
    אני בטיפול תרופתי גם,,,
    ומאותו גבר נשוי אני לא מצליחה להשתחרר,אני לא מפסיקה לחשוב עליו ,לרצות אותו,ממש כמו התמכרות,,כיום אין ביננו שום קשר ,,אבל מדיכאון אצלי מתעצם,ןאני בטוחה שמבחינתו אני לא קיימת,,,
    הפסיכולוגית אומרת שאני לא נותת דוגמא טובה,לילדים שלי, ושאני לא מספיק מאוזנת להחליט אם לעזוב את הבית,,אני מעדיפה למות ,כי מצד אחד יש את הילדים היקרים שלי,,ומצד השני יש את אותו גבר שאני לא יכולה להיות איתו
    אני מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

דפנה הלמן
    14/01/2011

חני שלום,
    לעניות דעתי, את משחזרת עם הגבר הנשוי משהו מהקשר עם ההורים ומסרבת להפרד ממנו,למרות שאת סובלת מאוד.
    לא ברור מה קורה בקשר עם בעלך.את נמנעת מלהתייחס לקשר העכשווי ונשמע שאת חיה את העבר מבלי להיות בכאן ועכשיו.
    משהו "תקוע" ועלייך לפתוח זאת עם הפסיכולוגית שלך.
    בהצלחה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו