התחלה של התמכרות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלה של התמכרות?
    איימי ו
    15/01/2011

שלום,אני בת 19.
    בתקופה האחרונה(תקופה לחוצה וקשה מאוד) אני שותה כדי להירגע וכדי לשכוח מבעיות שיש לי כרגע.
    רצוי לציין שאין לי בעיות רקע בכלל ( ! ) ואני נחשבת איכותית, ממשפחה טובה ומכובדת מאוד...
    אני שותה כשאני לבד ואני שותה כשאני עם חברים...אני שותה גם בהחבא ואני מרגישה מבולבלת ולא טוב עם עצמי אבל כל שבוע מחדש אני שותה שוב ומפריזה בכמויות-אבל מתוך בחירה כי פשוט זה נותן לי הרגשה טובה ( לפחות שעה או שעתיים).קורה לי שאני חושבת על "מתי תהיה כבר הפעם הבאה שאני אשתה" ומחכה לכך בקוצר רוח ממש.
    אני לא חושבת שאני מכורה/ אלכוהליסטית והרעיון נשמע לי מגוחך להפליא...זה פשוט לא נראה לי הגיוני שלבחורה כמוני בת 19 סה"כ וממשפחה תומכת וחמה יכול להיות בעיית אלכוהול...
    זה לא שאני לא יכולה להפסיק לשתות,אני פשוט לא רוצה כרגע,כי כרגע זה כנראה תקופה כזאת שאני צריכה לעשות את זה.....
    בקיצור אני לא חושבת שיש לי בעיה,אני רק רוצה לשמוע את דעת המומחים.
    תודה בכל מקרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התחלה של התמכרות?

הוספת תגובה

• התחלה של התמכרות? - תגובה

דפנה הלמן
    15/01/2011

איימי שלום,
    יש לך בעייה בעצם העובדה שאת מחכה לפעם הבאה בקוצר רוח ...
    הקושי שאינך מוכנה להפסיק.הייתי ממליצה לך לבדוק באופן מעמיק יותר את הצורך בשימוש באלכוהול.זאת כיוון שמדובר בהרגל מזיק פיזית ומנטלית.
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

איימי ו
    15/01/2011

תודה על התשובה, אבל זאת תקופה קשה בשבילי ואני שותה כדי להעביר אותה...
    לא יודעת למה בכלל השארתי פה הודעה אני בסדר.
    יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    16/01/2011

חבל שאחרי עשית פנייה ראשונית לא ממשיכה לנסות לקבל עזרה
    אפשר לפנות לקו חם של עמותת אפשר באופן אנונימי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על "אפשר"

שם בדוי
    04/03/2011

סליחה על ההפרעה , באופן אנונימי ?
    כלומר אם אני חושבת או יותר נכון יודעת שיש לי סוג של בעיית סמים (כבר הפסקתי וחזרתי והפסקתי שוב ) אני יכולה לפנות אליהם לקבלת עזרה ללא חשש שהמשפחה שלי או האנשים בעבודה או גורמים ממשלתיי ידעו ?
    האם זה משהו דומה לאנ איי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על עמותה

פרופ` פנחס דנון
    06/03/2011

שלום,

עמותת אפשר לא מטפלת בהתמכרויות לסמים
    מומחיותה בהתמכרות לאלכוהול והימורים
    לגבי סמים מומלץ לפנות לרשות המלחמה בסמים ולקבל עזרה דרך זו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו