מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות לתרופותפיצי16/01/2011
שלום, הסיפור שלי מאד ארוך ומאד מורכב, אני מקווה שאוכל בקצרה לספר על מה מדובר. קדם כל, אני לא מאמינה שאחרי כ"כ הרבה שנים שיש לי בעיה אני כותבת עליה למישהו ובעצם בפעם הראשונה בחיי מודה שיש בעיה. לפני 13 שנים חליתי במחלה קשה במערכת העיכול וסבלתי מכאבים מאד חזקים. במרוצת השנים עברתי מספר רב של ניתוח בטן, בחלקם מאד קשים, נדירים ומסובכים שאפילו לא בוצעו בארץ ונאלצתי לעבור בחו"ל. עקב הכאבים האיומים מהם סבלתי טופלתי בפטידין ובעוד המון תרופות נרקוטיות קשות במינונים שהלכו וגדלו עד למנות דומות למנות "רחוב".....(כך כינה את זה אחד הרופאים פעם). הסיפור מאד מסובך וכואב כמו שציינתי בתחילת השאלה, עברתי לא מעט השפלות מצד רופאים ואחיות על רקע הצורך בתרופות. ראוי לציין שסבלתי מאד מכאבים באמת מאד מאד חזקים, אבל פה אני מודה בפעם הראשונה בחיי שמס' רב של פעמים ביקשתי ולקחתי תרופות ובעיקר זריקות של פטידין, מורפין כשלא כאב לי בכלל. כרגע אני בהריון ואין מאושרת ממני, אני לוקחת אוקסיקונטין, כי אני לא יכולה להפסיק פתאם, אבל אנ י יורדת במינון בהדרגה מאד יפה, וזאת כמובן בהשגחת הרופאת כאב שלי. מה שמאד מטריד אותי, זה שאני כל הזמן חושבת על זה, מתחילה להבין ולעכל באמת שיש לי בעיה ומבינה שאולי עכשיו, דווקא עכשיו בהריון זה הזמן לטפל בזה אחת ולתמיד. שכחתי לציין שלקחתי גם המון המון כדורי שינה, אני כרגע לא לוקחת, כשגיליתי שאני בהריון הפסקתי ובערך חודש, או יותר ממש לא ישנתי, אחרי שנים של כדורי שינה בכמויות אדיקות (אני בחורה קטנה 45 ק"ג), לקחתי בלילה 20 כדורי בונדורמין. אני לא מאמינה שאני מודה בזה.
אנא, עיזרו לי. אני פוחדת. יש לי שני ילדים בבית ואחת בדרך, אני חייבת לשמור על עצמי, למען הילדים שלי, למען בעלי ולמען עצמי. בבקשה, עיזרו לי!!!!! מצטערת על אורך הסיפור........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לתרופות - תגובה
דפנה הלמן16/01/2011פיצי שלום,
אני ממליצה לך להתייעץ עם פסיכיאטר מומחה להתמכרויות.ניתן לפנות למיינד קליניק
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)