מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבן זוג שלי מכור להימורים מה לעשות?אנונימית15/02/2011
שלום
הבן זוג שלי למשך השנה וחצי האחרונים מכור להימורים
לפני חצי שנה גיליתי את זה שהוא חייב 60,000 ש"ח על הימורים בווינר ובאינטרנט
הסכמתי לסלוח לו בתנאי שיפסיק אבל אחרי חודש וחצי הוא חזר להמר הוא טוען שאינו שולט בזה .
הוא מעוניין לקבל טיפול.
רציתי לדעת אם יש טיפול שבאמת עוזר כי אני כבר איבדתי כל תקווה ויש לי חשש שכל החיים הוא יהיה ככה .
ואם יש אפילו טיפול תרופתי שיעזור לו . ומה סיכויי ההחלמה מהמחלה הזאת
אני לא יודעת אייך להתמודד אם המצב ? האם עדיף להיפרד ולהמשיך הלאה ? או להמשיך לתמוך בטיפול כי באמת יש מקרים שאנשים השתקמו?
תודה זקוקה לעזרה דחוף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבן זוג שלי מכור להימורים מה לעשות? - תגובה
דפנה הלמן16/02/2011שלום לך,
טיפול יכול לעזור כל עוד לבן זוג שלך יש רצון להפרד מהרגל זה.
ניתן לשלב טיפול תרופתי ופסיכותרפיה.ניתן גם באמצעות מכון מיינד קליניק
אשמח לענות על פרטים נוספים
בברכה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)