חרדות לאחר עישון חשיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות לאחר עישון חשיש
    יוסי
    01/03/2011

ולפני 4-5 חודשים לקחתי כמה שכטות מגוי'נט שהיה שם חשיש , וקיבלתי "סטלה" ממש חזקה , חיורתי , איבדתי את תחושת הזמן הייתי כמו ב"היי" והצטערתי שעישנתי. זאת הייתה פעם ראשונה ואחרונה שעישנתי חשיש. ליום למחורת הרגשתי גם מוזר , תחושות משונות כאלו של ריחוף ...
    ואחרי איזה יומיים זה עבר .

עכשיו שעבר 4-5 חודש שבהם הכול היה כרגיל והרגשתי טוב התחילה תופעה מוזרה אני לפעמים נזכר בתחושה הזאת ,"הסטלה" שהייתה לי וזה מאוד מפחיד אותי ובתקופה האחרונה התחלתי לישון לא טוב בלילה התחלתי בעצם להרגיש מוזר , מצב רוח משתנה קשה לי להסתכל על עצמי, אפילו תחושות כאלו על שאני במציאות או לא ...ודברים מציקים אחרים
    וזה מפריע לי בתפקוד של היום יום וכיאלו אני חושב שזה מחזיר אותי ל"סטלה" הזאת שהייתה לי וזה מאוד מפחיד אותי.
    אני גם הייתי מעשן סיגריות בתקופה שלפני העישון וגם אחרי אבל אחרי שכול זה קרה הפסקתי לעשן ואני כבר לא מעשן כמה חודשים סיגריות.

אני לא יודע אם כול התחושות האלו קרו ביגלל שעישנתי לפני 4-5 חודש.
    עכשיו השאלה האם זה ביגלל שעישנתי חשיש או שזה לא קשור לזה?ואיך אני יכול לטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות לאחר עישון חשיש

הוספת תגובה

• חרדות לאחר עישון חשיש - תגובה

דפנה הלמן
    02/03/2011

יוסי שלום,
    על מנת להבין אם אי השקט שאתה מתלונן עליו קשור לעישון חשיש או גורם אחר, יש צורך בהעמקה במידע אודותיך,קרי: האם מדובר בתופעה חרדתית דכאונית או תסמונת גמילה כך או כך התמונה הקלינית נראית דומה. .במידה והסימפטומים ימשיכו בשבוע הקרוב ויפריעו לתיפקוד ממליצה לפנות לייעוץ מקצועי בעניין.
    בברכה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חרדות לאחר עישון חשיש המשך..

יוסי
    02/03/2011

שלום!

אני סובל מתופעה הזאת כבר חודשיים. ואם זה יכול להיות שהתופעה הזאת קרתה אחרי 4-5 חודש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתגודה

יוסי
    02/03/2011

בכללי אני כבר הייתי אצל פסיכולוג , פסיכיאטור והם משארים שזאת חרדה אבל הם לא יודעים את הסיפור , קשה לי לספר דבר כזה לרופא.
    האם זה יעבור לי כי זה ממשך מפריע לי בתפקוד של היום יום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לתגודה - תגובה

פרופ` פנחס דנון
    02/03/2011

יוסי שלום,

אתה זקוק לטיפול אצל פסיכיאטר מומחה בהתמכרויות כדי לפתור את התופעת חרדה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו