מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורנוחסוי19/12/2007
שלום,
רציתי להתייעץ, אני חושדת שאולי חבר שלי מכור לפורנו, או לסקס..
אנחנו שוכבים כל יום כמעט, לפעמים יותר לפעמים פחות, גם אם אנחנו שוכבים מספר פעמים ביום , הוא תמיד רוצה עוד. מעבר לכך, אם יש יום שאני לא איתו הוא פונה לפורנו, הוא רואה פורנו בכל הזדמנות שאני לא לידו. רציתי לדעת אם זו התמכרות, אם זה יכול להחמיר, ולמה זה כל כך מפריע לי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצון למין
פרופ` פנחס דנון19/12/2007ידוע מבחינה מינית יש יותר רצון לקיום וגירוי ויזואלי למין אצל גברים
לכן כל ארוצי פורנו מתבססים בעקר על גברים בפרנסתם...
לפני שאלת התמכרות ישנן כמה שאלות רלוונטיות שאת צריכה לשאל אותו ואת עצמך
1. אין הקשר אינטימי בינכם ? כמה את מרוצה מזה ?
2. אם את מרוצה מזה את רואה את התנהגות שלו כבגידה ?
3. האם הוא באמת חייב את זה או כמו הרבה מאוד זוגות אחרים הולך למחשב או טלויזיה ?
4. התנהגות הזו באה על חשבון עבודה, קשרים עם אנשים אחרים (חוץ ממך) ?
5. וחשוב ביותר איך התקשורת בינהם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)