מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- על פי תהוםאריה12/03/2011
שלום לכולם אני מהמר כפיתי בן 47 גרוש ללא גרוש לפני יומים פוטרתי מעבודתי בפעם השלישית בחמש השנים האחרונות קיבלתי משכורת הימרתי על כולה בוינר אין לי כסף לשכר דירה מזונות אוכל כלום היום שבת מחר יום ראשון ואין לי מושג מה אני הולך לעשות מחר בבוקר יש לי מחשבות שונות לקחת הלואה מהשוק האפור(יודע מה המשמעות) לברוח לא יודע לאן או פשוט לשים קץ לחיי (קצת מפחד) יש לי ילד בן 14 עובד על מנת לחסוך לקנית מחבט טניס לוויתי ממנו 200 שקל אין לי להחזיר הבושה אוכלת אותי התחלתי טיפול ברסיטל לפני כמה חודשים מתברר שלא ממש עזר לי אני מהמר כמו קמיקזה לא חושב על יום המחר לא מעניין אותי כלום מלבד הימורים מעדיף הימורים אפילו על פני סקס
צריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על פי תהום - תגובה
פרופ` פנחס דנון12/03/2011קו חם של עמותת אפשר ממומן ע"י מפעל הפיס כדי לפנות לטיפול באפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהGA
שימי13/03/2011תגיע לקבוצה של GA בגבעתיים
זה המקום שיכול לעזור
מהמר אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן גם GA אפשרות- תגובה
פרופ` פנחס דנון13/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולם עבור תשומת הלב
אריה13/03/2011רק מה אין לי כוחות נפשים אני כל היום במיטה היום הייתי צריך ללכת לחתום אבטלה וממש היה לי קשה לצאת מהמיטה מין תחושה של חוסר אונים מוחלט אני צריך לקבל החלטות ולעשות דברים מהר אין לי אומץ לספר לבעל הדירה שאני משכיר ולגרושתי שאין לי כסף לתת להם החודש בעוד חודש אני אמור לקבל את הפיצוים ממבטחים אבל מה ימנע ממני להמר שוב אני צריך לאסוף כוחות ולהתמודד אם המצב תודה לכולם בכל אופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)