מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרויה במצוקהשירה18/03/2011
נשמע דרמתי משהו הכותרת...אבל אני פשוט חשה נורא, חוסר שליטה, התבטלות וכניעה אל מול..אוכל. אציין שאני לא שמנה אבל ני מרגישה הכי שמנה בעולם.
כבר תק' שאני ככה, הבעיה שלי היא כזו..אני מעוניינת להשיל 5-10 קילו ממשקל גופי ולכן אני אוכלת מסודר 6 ארוחות ואפילו קבוצת תמיכה. הבעיה היא שכשבמהלך ה"אורח חיים" במרחאות כי מסתבר שזה אשליה אצלי. שיש לי שבירה אז אני בקטע של "אם כבר אז כבר" אוכלת מכל הבא ליד ולפעמים גם דברים שאינני אוהבת, אם יש משהו אני חייבת לסיים עד הסוף (צלחת עוגיות/מגש פיצה) ואם אין בנמצא ואני ב"קריז" אני יזמין או ייסע אישית להביא. זה יכול להמשך....ימים מן מערבולת שכזו.
בד"כ זה קורה לי לפני המחזור. אני משילה 3 קילו לערך ואז מגיע השבוע לפני מחזור והופ..אני פשוט מאבדת את זה.:(
עכשיו אני במערבולת כל רגע אומרת עכשיו אתחיל ..ונופלת לפיתוי הבא.רע לי אני מרגישה כבדות, נפיחות, אופי חלש, חוסר שליטה ומשמעת חוסר אופי וההערכה כלפיי....אשמח לכל עזרה אפשרית
נ.ב
השבוע הלכתי למפגש של אכלנים אנונימים לא ממש התחברתי.יותר מדיי מובנה ופוליטקלי קורקט מתנהל. קיצ גם זה לא עוזר.עזרה מישהו...?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרויה במצוקה - תגובה
דפנה הלמן18/03/2011שירה שלום,
את למעשה מתארת דפוס של אכילה כפייתית.
צריך לזכור שאת גם מצליחה לשלוט בגופך קרי:להשיל משקל אך,לא מצליחה לשמור על ההישג או ליצור איזון לאורך זמן. לפיכך ממליצה לפנות לעזרה פרטנית.השילוב המומלץ הינו טיפול נפשי דינמי בשילוב דיאטנית.
בהצלחה,
דפנה הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)