אנא ענו לי במהרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא ענו לי במהרה
    אבי
    27/04/2011

בתקופה האחרונה החלתי להשתמש בסמי רחוב המכילים אמפטמינים ופתאום גילתי כי רמת התפקוד היומיומי עלתה,אני הרבה יותר מרוכז פעיל מסודר ומאורגן .ברצוני להוסיף כי אני מטופל בפרפנאן ,לאחר ארוע טראומתי בקרב בלבנון ,ובציפרלקס. האם יש קשר בין ptsd pפסיכוזה ושימוש בסמים להפרעת קשב? אני יודע כי שימוש בסמים מזיק ומסוכן אך נראה לי שכרגע אין לי ברירה לעשות זאת היות וקבלת תרופהלהפרעת קשב כרוחה בתהליך ארוך יחסית. ברצוני להוסיף כי ללא השימוש באמפטמינים אני בעל קושי רב בהתארגנות, בתכנון סדר יום ,בעמידה בזמנים,שכיחת פגישות טיפוליות(אני עובד כעו"ס ומטפל באנשים הסובלים מפתולוגיות נפשיות) , הדבר פגע לי בפרנסה והורידו לי אחוזי משרה ואף כמעט עמדו לפטר אותי ,עצלות דחינות,הסטוריה של שימוש בסמים לסרוגין,קושי רב בניהול מטלות הקשורות לתחזוקת הבית,איחורים חוזרים ונשנים,בעבר היתה גם אשמה כבדה המלווה בכעס ובדכאון . ,אינני מצליח להפסיק את השימוש באמפיטמינים ואינני מוצא לכך תחליף כרגע כי היתרונות של השימוש בהם עולה לדעתי עלהחסרונות היות וחיי השתנו לבלתי הכר מאז נטילת הסמים. האם ישנו תהליך מקוצר לאבחון וטיפול תרופתי שעשוי לעזור לי להפסיק את השימוש בסמים? אנא ענו לי בהקדם האפשרי ,אני נמצא במצב אקוטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא ענו לי במהרה

הוספת תגובה

• אנא ענו לי במהרה - תגובה

דפנה הלמן
    28/04/2011

אבי שלום,
    עלייך לפנות בדחיפות המירבית למרפאה לבריאות הנפש באזור מגורייך.או כל פסיכיאטר אחר בקופה.ניתן לפנות גם למיינד קליניק.חשוב לציין כי עלייך לגלות סבלנות וסובלנות לטיפול המשולב-תרופתי ופסיכותרפי.
    בהצלחה,
    דפנה הלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו