מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסיליום- טוב או רעענבל04/02/2008
שלום רב!
לאחרונה ניתקלתי באבקה של קליפות פסיליום.
מה דעתכם על השפעותיו ? האם כדי לצרוח את האבקה לצורך ירידה במשקל? האם קיימים סיכונים ?
תודה
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסליום כמקור לסיבים תזונתיים
ד''ר ירון לב אור05/02/2008שלום ענבל
פסיליום הוא אחד הרכיבים היעילים בהליך הירידה במשקל
בגלל היכולת שלו לספוח נוזלים ולהתנפח
היכולת של פסילויום להתנפח יכולה לעזור בהרגשת שובע מהירה יותר
וילציאות טובות יותר
פסליום לרוב משמש לזירוז יציאות על ידי מתן נפח לצואה
מטופלים הסובלים מעצירות יהנו מלקיחה של פסליום לריכוך הצואה
קחי כפית בבוקר בכוס מיים על בטן ריקה
כל טוב
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בדיאטה
ענבל05/02/2008ירון שלום,
אני מעונינת לעשות דיאטה לצורך ירידה משמעותית במשקל. לאחרונה חזרתי מטיול אשר במהלכו עליתי בכ- 9 קילו (בחודשיים!!!) יצאתי לטיול במשקל של 59 קילו בערך וחזרתי במשקל של 68 קילו.
בנוסף- אני בת 26 וגובהי 1.60
בגלל העלייה הדרסטית אני מעונינת לחזור כמה שיותר מהר למשקלי המקורי ולראות תוצאות מידית
הבעיה שאני מתיאשת מהר. האם קיימת דרך לירידה מהירה?, סוג של ניקוי הגוף?
שמירה של משקל הוא לא בעיה מבחינתי כי איניני נוהגת לאכול אוכל משמין אני פשוט רוצה להוריד מימני את "האדם הנוסף" שיושב עלי.
אודה על תגובתך
תודה
ענבל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל
ד''ר ירון לב אור06/02/2008ענבל שלום
יש המון אפשרויות ודיאטות בשוק
חשוב לבחור גישה שפוייה השמה דגש על אורח חיים בריא
ותזונה מאוזנת ולא כסאח
שאלי חברות מה מומלץ והקפידי לבחור איש או אשת מקצוע
שאת סומכת עליהם
בהצלחה
ירון
כמובן ששתייה של מיים ופעילות גופנית חיוניים לירידה במשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ענבל אני יכול להמליץ לך כנסי
חגי11/02/2008היי ענבל שלום לך לפי הכמות שאת רוצה לרזות פחות או יותר יש לי את הדיאטה שיכולה להתאים לך כי אני גם משתמש בה וניסיתי המון דיאטות . היה לי אירוע חתונה של אחי ורציתי לרזות גם כמה שיותר מהר ונתקלתי בדיאטת הבזק של רוקח . את יודעת הרוב לא מאמינים לדברים שמפורסמים אבל החלטתי לנסות אותה בכל זאת וזה עבד מצויין זה דיאטה שמורכבת מרכיבים בריאותיים ומומלצת ע"י תזונאים מוסמכים שווה לך לנסות לא יזיק זה בטוח :).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי תשובתי בנוגע לפסליום
ד''ר ירון לב אור11/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)