טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי ותודה רבה על העזרה של כולכן לכולם! אני דווקא מהאנשים שממש לא חושבים שהטעם של המיץ הזה נוראי, ובהמשך לשינוי התזונתי שאני עובר, החלטתי לנסות ולגדל את המיץ בבית - הבנתי שהוא הרבה יותר מזין כאשר קוצרים אותו רגע לפני הסחיטה, במקום לקנות עשב מוכן. נסתכלתי קצת באינטרנט וגיליתי שמוכרים מנבטות מוכנות להכנת מיץ עשב חיטה, ואלו שאלותיי: 1. האם אפשר לגדל את העשב בבית, ללא כל אור שמש ישיר, למשל על השיש במטבח, ועדיין שישארו בו כל הרכיבים התזונתיים הטובים שבו? 2. משטח הנבטה בגודל 36X22 ס"מ יספיק לחדש עצמו להכנת כוסית בכל בוקר, או שעדיף לי לקנות יותר ממנבטה אחת כדי שלא אתקע בלי עשב? 3. כמה פעמים ביום אצטרך להשקות את העשב? 4. איפה מוכרים זרעים אורגניים של עשב חיטה, והאם אצטרך לחדש כל הזמן את הזרעים או שהעשב פשוט ימשיך לגדול ככל שאטפח ואשקה אותו? 5. במנבטה אצטרך לשים אדמה בכלל? מאיפה אני משיג אדמה טובה מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים