מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בולמוסשולי25/02/2008
כל הבוקר בעבודה עד השעה 3 אני מצליחה לשמור ואינני רעבה, אני אוכלת בבוקר 2 פרוסות לחם שיפון מלא עם גבינה וירקות או דיסת שיבולת שועל עם סובין שבולת שועל ב10 תפוח ב12 יוגורט עם כף גרעיני פשתן טחונים, אבל אחה"צ אני רעבה כל הזמן ולא מפסיקה לאכול רוצה מתוק או לחם לא יודעת מה לעשות ולא משנה מה שאוכל בצהריים ניסיתי הכל אבל הרעב לא עוזב אותי או לפחות הכמיהה לאכול מין בולמוס שלא מרפה ממני, מה ניתן לעשות ? ניסיתי לקחת כרום פיקולנט מפני שאני סובלת גם מכולסטרול גבוה ומלחץ דם גבוה ומסכרת גבולית אבל לבעיית הרעב הכרום איננו עוזר, אודה לכם על כל עצה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחתת הסיכון לזלילה לא מבוקרת אחה"צ
ד''ר ירון לב אור26/02/2008שני שלום
הקפידי לצאת הביתה שבעה לחלוטין
לפני היצאה אכלי כריך משביע מקמח מלא עם ירקות ותוספת
אפשר גם כוס ברנפלקס עם מעדן דיאט
המטרה היא להגיע הבית לא רעבה וכך יהיה לך יותר קל להמנע מזלילה לא מבוקרת
ירון לבאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שולי26/02/2008תודה לך על התשובה אנסה את מה שאמרת, אלא שאני גרה מאד קרוב למקום העבודה כך שכשאני מגיעה מיד לארוחה הבעיה היא אחרי הארוחה שבא לי עוד משהו ולא מצליחה להתגבר על הרצון למתוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם יורשה לי להוסיף :)
חן פרופסורסקי19/03/2008שלום שני,
נדמה לי שאני מזהה כאן משהו שיכול להקל. התשוקה שלך למתוק בשילוב שאר התסמינים שהזכרת בקצרה (בתחום הסוכר הגבולי, הכולסטרול וכו') מצביעים על כך שחסרים לך מספר דברים מעבר לכרום.
קשה לי לדייק בסיטואציה שכזו דרך פורום אך נראה לי ששווה לך (ולו רק בשביל השקט הנפשי)
לגשת לנטורופת קרוב / תזונאי הוליסטי ולקבל אבחון מסודר של תזונתך ואם יש - מחסורייך עם המלצות מדויקות. ישנם מספר מרכיבים אשר במחסור יכולים לעודד תשוקות שכאלה והפתרון פשוט עד מאוד. אך חייב להיות מדוייק.
בהצלחה וחג פורים שמח ועליז,
חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)