בולמוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בולמוס
    שולי
    25/02/2008

כל הבוקר בעבודה עד השעה 3 אני מצליחה לשמור ואינני רעבה, אני אוכלת בבוקר 2 פרוסות לחם שיפון מלא עם גבינה וירקות או דיסת שיבולת שועל עם סובין שבולת שועל ב10 תפוח ב12 יוגורט עם כף גרעיני פשתן טחונים, אבל אחה"צ אני רעבה כל הזמן ולא מפסיקה לאכול רוצה מתוק או לחם לא יודעת מה לעשות ולא משנה מה שאוכל בצהריים ניסיתי הכל אבל הרעב לא עוזב אותי או לפחות הכמיהה לאכול מין בולמוס שלא מרפה ממני, מה ניתן לעשות ? ניסיתי לקחת כרום פיקולנט מפני שאני סובלת גם מכולסטרול גבוה ומלחץ דם גבוה ומסכרת גבולית אבל לבעיית הרעב הכרום איננו עוזר, אודה לכם על כל עצה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בולמוס

הוספת תגובה

• הפחתת הסיכון לזלילה לא מבוקרת אחה"צ

ד''ר ירון לב אור
    26/02/2008

שני שלום
    הקפידי לצאת הביתה שבעה לחלוטין
    לפני היצאה אכלי כריך משביע מקמח מלא עם ירקות ותוספת
    אפשר גם כוס ברנפלקס עם מעדן דיאט
    המטרה היא להגיע הבית לא רעבה וכך יהיה לך יותר קל להמנע מזלילה לא מבוקרת
    ירון לבאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שולי
    26/02/2008

תודה לך על התשובה אנסה את מה שאמרת, אלא שאני גרה מאד קרוב למקום העבודה כך שכשאני מגיעה מיד לארוחה הבעיה היא אחרי הארוחה שבא לי עוד משהו ולא מצליחה להתגבר על הרצון למתוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם יורשה לי להוסיף :)

חן פרופסורסקי
    19/03/2008

שלום שני,

נדמה לי שאני מזהה כאן משהו שיכול להקל. התשוקה שלך למתוק בשילוב שאר התסמינים שהזכרת בקצרה (בתחום הסוכר הגבולי, הכולסטרול וכו') מצביעים על כך שחסרים לך מספר דברים מעבר לכרום.
    קשה לי לדייק בסיטואציה שכזו דרך פורום אך נראה לי ששווה לך (ולו רק בשביל השקט הנפשי)
    לגשת לנטורופת קרוב / תזונאי הוליסטי ולקבל אבחון מסודר של תזונתך ואם יש - מחסורייך עם המלצות מדויקות. ישנם מספר מרכיבים אשר במחסור יכולים לעודד תשוקות שכאלה והפתרון פשוט עד מאוד. אך חייב להיות מדוייק.

בהצלחה וחג פורים שמח ועליז,

חן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו