שאלותת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלותת...
    רותם
    23/06/2009

היי.. אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל יש לי כמה שאלות ממש חשובות... קוראים לי רומי, אני בת 14. גובהי 1.49 (אני נמוכה..) ומשקלי 36-37 ק"ג. רציתי לדעת האם משקלי תקין (בגבול התקין) ואם לא אז לאיזה משקל רצוי להגיע בהתאם לגובה ולגיל שלי.
    אני רוקדת 3 פעמים בשבוע (קלאסי 3 שעות בשבוע והיפ-הופ שעה וחצי בשבוע), בנוסף אני כל יום עושה הליכה של 6-7 ק"מ עם חברה ואני עושה תרגילים לחיטוב הבטן, הישבן והיריכיים. למרות כל התרגילים ולמרות שמשקלי נמוך יחסית-הבטן שלי שטוחה רק בבוקר, ואחרי שאני אוכלת משהו-אפילו ירק או פרי, היא מתנפחת. אין לי בעיות עיכול כלשהן.
    יש לי מבנה גוף קטן ואין לי נטייה להשמנה מכל הכיוונים, אז מה אני יכולה לעשות כדי לשטח את הבטן ולהקטין את הישבן ואת היריכיים?
    תודה, רומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלותת...

הוספת תגובה

• רותם

ד''ר ענת גרינשטיין
    27/06/2009

היי רותם

משקלך אכן קרוב למשקל הנורמלי שהוא 38-40 ק"ג כך שבהחלט אינך צריכה לרדת במשקל . משקלך במעט נמוך מהממוצע . בהקשר לשיטוח הבטן והקטנת הירכיים יש להבין שלכל אחת יש מבנה גוף שונה ולא כולן דומות. את מתעמלת מספיק וזה נהדר. מעבר לכך אין הרבה מה לעשות בקשר לנפיחות בבטן שימי לב מה גורם לך לנפיחות מהמזון שאת אוכלת.

בהצלחה ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו