טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 28 -בעבר הייתי מכורה לכדורים משלשלים ונגמלתי.בשנה האחרונה אני די תלותית בנרות גליצרין. אני מאוד רוצה להגמל מכל המשלשלים למינהם ולשקם את מערכת העיכול שלי-זה אפשרי?אני משתדלת לאכול תזונה נכונה+שתיה מרובה+פעילות גופנית וזה לא בדיוק עוזר.....אולי המערכת שלי ממש "נדפקה"....?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ראשית הייתי מציעה לך לעשות שטיפת מעי עמוקה (הידרוקולוניק) במשך מספר שבועות. כמו כן הייתי ממליצה לך לעשות צום מיצים במשך שבוע - עשרה ימים. יש לך פה עבודה על המעי הגס ועל הכבד. להרבות באכילת ירקות ופירות טריים ולא מבושלים, ולקחת כמוסות של טבעוני בשם "פרופרג'יל". הייתי ממליצה לך לעבור את סדנת הניקוי של מצפה אלומות כדי ללמוד אורח חיים נכון וגם כדי לעבור שם את צום המיצים. עלייך להבין שלא ניתן לשנות את המצב באופן מיידי, אלא רק בהדרגה. כשם שלא הגעתי למצבך בן לילה, כך השינוי יתרחש בהדרגה. התאזרי באורך רוח.
בהצלחה
עדנה מינץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם אין לך בעיה רפואית ספציפית, צום מיצים בעצם נותן לך את כל מה שהגוף צריך מלבד הסיבים. את יכולה להוסיף למיצים מעט שמן זית לספיגה טובה יותר של הויטמינים. אם אינך סוכרתית, אין בעיה. כמובן, רצוי בימים האלה לנוח כמה שיותר ולא להתאמץ. אחרי יומיים כבר מרגישים אנרגיה מחודשת. כשעושים צום מים, יש צורך בהשגחה רפואית.
עדנה מינץ
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים