מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות בלבשיר06/09/2011
שלום יש לי שאלה
סבא שלי עבר ניתוח לב פתוח עקב דקירות בלב
האם זה תורשתי? אני בת 27 ולפעמים יש לי קוצר נשימה,ולפעמים דקירות קטנות בחזה האם זה אומר משהו
מחכה דחוף לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בלב - תגובה
פרופ` גיל בולוטין06/09/2011שיר שלום
חסימות בכלי הדם המספקים דם ללב נגרמות ממגוון סיבות:
1. עישון
2. לחץ דם גבוה ולא מאוזן.
3. כולסטרול גבוה
4. סכרת
5. נטייה משפחתית וגנטית
כלומר, על ארבעה מתוך חמשת הגורמים ניתן להשפיע ולהוריד את הסיכוי למחלת לב.
באופן אישי לך, מאוד מאוד לא סביר שבגיל 27 תחושי כאבים שמקורם בחסימה של העורקים המספקים דם ללב.
בברכה
גיל בולוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שיר06/09/2011תודה ד"ר
האמת שלפעמים יש לי דופק גבוה
עשיתי לפני שנה בערך אקג וזה יצא תקין
ובקשר לסבא שלי יש לי שאלה:
אחרי ניתוח לב פתוח הוא צריך ללכת לשיקום?
ואחרי הוא מתמודד עם זה.? (תרשה לי להזכיר שהוא בן 80)
תודה
מחכה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום לאחר ניתוח לב פתוח
שיר06/09/2011לפעמים יש לי דופק גבוה , ועשיתי לפני שנה בערך אקג ויצא תקין
ובקשר לסבא שלי יש לי שאלה:
אחרי ניתוח לב פתוח הוא צריך ללכת לשיקום?
ואיך הוא מתמודד עם זה.? (תרשה לי להזכיר שהוא בן 80)
תודה
מחכה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
פרופ` גיל בולוטין06/09/2011שיר שלום
ההתאוששות לאחר ניתוח לב מאוד משתנה ותלוייה בהרבה גורמים: כמו המצב הכללי של החולה, סוג הניתוח והגיל שלו.
ברוב המקרים לאחר כשבוע ניתן ללכת הביתה או להחלמה של 5 ימים.
הבחירה היא של החולה לפי ההרגשה האישית שלו ושל משפחתו.
בחלק מהמקרים בעיקר בגיל מבוגר יש צורך בהחלמה ושיקום יותר משמעותיים.
ניתן לדעת זאת רק מספר ימים לאחר הניתוח, כשמדברים על שחרור ורואים באיזו רמת תפקוד נמצא החולה.
בברכה
גיל בולוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לב פתוח
שיר07/09/2011שלום ד"ר
יש לי שאלה:
ביקרתי את סבא בבית חולים אחרי שהוא עבר ניתוח לב פתוח (הוא בן 80)
והוא נמצא בטיפול נמרץ
והוא היה חיוור כזה והיסתכל עלי בצורה מזורה כזאת (כאילו לא מכיר אותי) ועשה קולות מוזרים , פשוט לא הצליח לדבר
האם זה צריך להיות ככה אחרי ניתוח כזה
כי זה היה פשוט מפחיד לראות את זה
תודה מחכה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?