שאלות !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות !
    רואן
    15/09/2011

היי צהריים טובים ..
    ד"ר יש לי שתי שאלות :-
    1. אני משתמשת מזה 6 חודשים במשחת קלו-קוט וכן זה עזר קצת אבל במקומות מסוימים בצלקת וכרגע קניתי משחה חדשה בשם MEDERMA ...רציתי לדעת מי עוזר יותר ומה אתה מעדיף ??
    2. האם אני יכולה לבצע תרגילים וכושר גופני לבטן כי בתקופה האחרונה אני רואה שיש לי בטן ממש בולטת , אבל אמרו לי שחשוב לשאול רופא כי אני כבר 7 חודשים אחרי הניתוח ולא רוצה לכבד על בית החזה ..האם אפשר והאם יש תרגילים מסוימים שאסור או שאתה מעדיף ??!

תודה מראש והמשך יום נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות !

הוספת תגובה

• תענו בבקשה

רואן
    20/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו בבקשה - תגובה

ד''ר דני פינק
    21/09/2011

רואן שלום
    1. כדאי להתייעץ עם פלסטיקאי
    2. אינני רואה מניעה לחזור לפעילות גופנית מלאה- בכל אופן כדאי להתייעץ עם קרדיולוג מטפל
    בכבוד רב
    דר דני פינק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות ! - תגובה

ד''ר עובד כהן
    23/09/2011

אין מניעה לאחר שישה חודשים לפעילות גופנית כלשהי בתנאי שלא היו בעיות כלשהן עם עצם החזה לאחר הניתוח
    לגבי משחות לצלקת הניתוחית עדיף להתייעץ עם פלסטיקאי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו