ניתוח אבלציה, סיכונים ומשך החלמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח אבלציה, סיכונים ומשך החלמה
    יקי
    23/02/2012

שלום רב, אני בן 36 בריא ( אם כי פחדן מכל מה שקשור לרפואה והיפוכנדר בפוטנציה ). בשנים האחרונות חוויתי כמה אירועים של דופק מהיר בעיקר אחרי משחק כדורגל ( אני משחק בקצב חזק 3 פעמים בשבוע) שלא ירד . באחד מהם אחרי שעה של דופק מהיר נלקחתי למיון ( פרוקור סידר את הדופק), נאמר לי שאצטרך כלל הנראה אבלציה. קיוותי שהעניין ייפתר ולא יחזור , אך את מי אני מנסה לרמות? לפני חודשיים חזר שוב. נקבע כי אנותח באסותא עם אחד מהפרופסורים הכי טובים ( בלאסן). כמה שאלות:
    1. האם יש מישהו כאן שעבר אבילציה?
    2. שאלה לרופאים: מה סיכוי ההצלחה?
    3. תוך כמה זמן מתאוששים?
    4. 14 יום ממועד הניתוח אני נוסע לשבועיים עבודה ( לא פיזית אבל עבודה ב) באיטליה, האם זה בסדר או שאני צריך לדחות?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניתוח אבלציה, סיכונים ומשך החלמה - תגובה

פרופ` גיל בולוטין
    29/02/2012

יקי שלום

הסיכויים להצלחת האבלציה תלויים מאוד בנתוני הפתיחה שלך. כלומר, סוג הפרעת הקצב וגורמים נוספים במצבך הכללי.
    הרופא שיבצע את הפעולה יכול לתת לך את הכל התשובות לשאלות, כיוון שיש בידיו את כל הנתונים.

בברכה

דר' גיל בולוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו