שאלה דנטלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דנטלית
    אלי
    10/04/2012

שלום רב,בן 32 לאחר CABJּAVR מכאני,נוטל בייבי אספירין וקומדין INR ברמה של 2.5 וסטטינים,שאלתי היא בתדירות של לפחות שלוש פעמים בשבוע אני קם בבוקר ומגלה הפרשה דמית קטנה שיוצאת מכתרים שיש לי ההפרשה היא צמיגית ונראית כמעין רקמה מבירור שערכתי עם רופא השיניים שלי נאמר לי שאין כל כך מה לעשות ושההפרשה הזו היא כתוצאה מנטילת מדללי הדם והאספירין,כבעליו של מסתם מכאני אני יודע שדם במערכת האורלית יכול לסכן את המסתם האם החששות שלי מוצדקים?,האם יש צורך לטפל ובאיזה דחיפות? אציין שההפרשה אינה רבה תודה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דנטלית

הוספת תגובה

• שאלה דנטלית - תגובה

ד''ר דני פינק
    10/04/2012

אלי שלום
    רופא השיניים שלך בהחלט צודק. הדימום קרוב לוודאי משדנית למדללי הדם שאתה נוטל. חשוב אבל שהוא ישלול שאין דלקת של החניכיים שכן מצב זה מעורר דימומים בעיקר אחרי הברשת שיניים. חשוב ביותר לשמור על היגיינת פה ושיניים טובים ביותר מבחינת שמירה על המסתם שלא יזדהם. אני מניח שעם הזמן ובהנחה שאין דלקת הדבר עשוי להיעלם. כמוכן ניתן לשקול לרדת קצת במינוני המדללים אם הדימומים יתגברו
    בהצלחה ובכבוד רב
    דר דני פינק
    מנתח לב וחזה- מרכז רפואי שערי צדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו