שאלה דנטלית-המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דנטלית-המשך
    אלי
    24/04/2012

שלום רב בהמשך לשאלתי הקודמת שעליה ענה דוקטור פינק ההפרשה הדמית נמשכת מהכתרים אומנם בעצימות נמוכה אך מידי בוקר היא נוכחת בפי,בבירור מול רופא השיניים הובהר שאין דלקת חניכיים וסהכ מצב האורלי מניח את הדעת ,בתשובתך הקודמת דוקטור פינק, אמרת שניתן למתן את נטילת מדללי הדם על מנת לעצור את ההפרשה,אני מניח שאתה מתכוון לאספירין שכן הINR חייב להישמר על 2-3 בשל המסתם המכני,אז,האם אפשר ליטול פחות אספירין על מנת לעצור את התופעה? הביקור הבא שלי אצל הרדיולוג הוא רק עוד חודש וחצי ולכן אני פונה אליך לקבל יעוץ שכמובן אינו מחייב אותך תודה על עזרתך אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דנטלית-המשך

הוספת תגובה

• שאלה דנטלית-המשך - תגובה

פרופ` גיל בולוטין
    24/04/2012

אלי שלום

האספירין חשוב לעורקים הקורונרים. אם אני מבין נכון עברת גם ניתוח מעקפים.
    לכן חשוב להמשיך עם האספירין, אפשר במינון נמוך של 75 או 100.
    בקשר למסתם המכני, כדי להתייעץ עם הקרדיולוג שעוקב אחריך, או קרדיולוג שמתמחה באקו ומסתמים, וניתן בהתייעצות איתו לשקול לרדת לתקופה מסויימת ל INR 2.0 כתלות בגורמים נוספים שניתן לראות באקו ולדעת בשיחה איתך.

בהצלחה

דר' גיל בולוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו