שנה אחרי ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שנה אחרי ניתוח
    רואן
    08/05/2012

הי.. אני בת 19 עברתי לפני שנה ניתוח לב פתוח לתיקון מום מולד ועכשיו הכל בסדר בעזרת השם.. אבל רציתי לשאול בקשר לטיפול שיניים , אני חייבת לעבור ניתוח להורדת שן עם הרדמה ...הרופא מעדיף שלא בזמן הקרוב ! את האמת גם אני מפחדת כי סתם דוגמה כשאני משתמשת בשעווה או משהוא כזה אני מרגישה קצת כאב בלב..!! אז מה אתם רואים שכדאי לעשות ומה עם הכאב הזה ???! תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שנה אחרי ניתוח

הוספת תגובה

• שנה אחרי ניתוח - תגובה

ד``ר ינאי בן גל
    09/05/2012

רואן היקרה, בחורה אמיצה כמוך שעברה ניתוח לב פתוח לא צריכה לחשוש מעקירת שן. חשוב מאוד לעדכן את הקרדיולוג שלך לפני כן וליטול טיפול אנטיביוטי מונע על פי המלצתו להקטין את הסיכון לזיהום חיידקי עקב טיפול השיניים. מעבר לכך אין מניעה (למעט אם הקרדיולוג שעוקב אחריך אומר זאת) לעבור את הטיפול. בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

רואן
    15/06/2012

רציתי לשאול גם אם צריך לקבל מינון מסוים ??
    כי הקרדיולוג שלי לא התיחס לזה כשבקשתי אישור לעבור את הניתוח אפילו לא עדכן אם צריך לקבל טיפול אנטיביוטי...אז בבקשה איך אתה ממליץ לבחורה שעברה ניתוח לב כפי שהסברתי קודם..??
    * אני ממש מפחדת שיקרה משהוא לא טוב :(
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה - תגובה

ד``ר ינאי בן גל
    15/06/2012

צרי עימי קשר ביום א ואדאג לכך שלא יישארו שאלות לא פתורות. בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו