מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אבחוןליאור 5502/06/2012
שלום רב
בוצע לי אק"ג ונאמר לי שהוא לא תקין ...
אבקש הסבר
סינוס81 לדקה ציר שמאלי 40- בשילוב עם QRS מורחב במידה גבולית מתאים לLAHB ללא הארכת QT השטחת גלי T ב V1 V4 עם היפוך קל ב V3 במרס הייתי מאושפזת עם היפוקלמיה ובאקג היה רק השטחת גלי T דומה לאקג שבוצע לפני כ3 ימים אך יש בו שינויים ...
ברקע סובלת מVT RVOT בנוסף חשד ל ARVD בעברי אבלציות עזר חלקית בלבד האקג בוצע במיון עקב קשיי נשימה שהיו לי ומסתמן שזה מסינוסטיס חריף מטופלת באנטיביוטיקות ...כמו כן חוברתי למוניטור וניראו רק פעימות מוקדמות לא סדירות וקפיצוות של הדופק בשלשות במיון נאמר לי שאני צרכיה לפנות לקרדיולוג בהקדם טרם פנייתי ...
מטופלת בטמבוקור 300 מ"ג מחולק ודרלין ...
אשמח לדעת מה אומרת בדיקת האקג והאם זה מרמז על ARVD ??
וכיצד מטפלים אם בכלל?
והאם זה מצריך בירור ?
בת 31
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבחון - תגובה
פרופ` גיל בולוטין02/06/2012ליאורי שלום
השאלה שלך מורכבת ויש צורך לראות את האקג בעיניים וכמובן לעבור בצורה מסודרת על התרופות שלך. קרוב לוודאי שצריך גם בדיקות נוספות כמו אקו.
אבל, התשובה לשאלה המורכבת שלך מאוד פשוטה: כמו שהומלץ לך, פני לקרדיולוג להתייעצות בהקדם.
בברכה
דר' גיל בולוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?