עשו לי ניתוח מעקפים ואולי מיותר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשו לי ניתוח מעקפים ואולי מיותר
    המוטרד
    19/06/2012

הייתי לפני חודשים מאושפז על לחצים בחזה 3 ימים, אחרי 3 ימים עם אספירין חשתי בטוב, בגלל שהאשפוז יצא בחול המועד ולא היה ניתן לעשות לי אקו לב במאמץ,ביקשתי להשתחרר ונאמר לי לעשות אקו לב בקהילה בק"ח, זה נעשה אחרי אישור כעבור חודש, קבעו לי צינתור, בצינתור אחרי כדקה הרופא אמר לא רואים כלום, צריך מעקפים, אני לא מעשן, עד לפני חצי שנה הייתי באופן קבוע בחדש כושר, סובל מכולסטרול גבוה כבר שנים, אין לי מושג איך בצינתור הרופא אמר לא רואים כלום ואחרי כן נאמר לי ש 3 עורקים סתומים וחייב מעקפים, אני אחרי מעקפים ומרגיש פי 10 יותר גרוע ממה שהיה לפני הניתוח, איך ניתן לדעת אם היתה רשלנות רפואית או זהם אכן צודקים? האם היה אפשר בצינתור לטפל בי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עשו לי ניתוח מעקפים ואולי מיותר - תגובה

פרופ` גיל בולוטין
    23/06/2012

מוטרד שלום

מאוד מאוד לא סביר שעשו לך ניתוח מעקפים מיותר.
    מהניסיון שלי, הטעות בדרך כלל הפוכה, חולים מגיעים מאוחר מידי או בכלל לא לניתוח מעקפים שיכול לשפר את איכות חייהם ולהאריך את תוחלת חייהם.

בכל מקרה, אפשר לראות את סרט הצנתור שלך לפני הניתוח ולדעת.

אם אתה רק מספר שבועות לאחר הניתוח, עדיין מוקדם להחליט, וסביר שתרגיש יותר טוב במהלך החודשים הקרובים.

בברכה

דר' גיל בולוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו