מה עלי לבקש כדי שלא ארגיש הדקירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עלי לבקש כדי שלא ארגיש הדקירה
    דן
    31/08/2012

מה עלי לבקש כדי שלא ארגיש הדקירה בעורק / וריד ביד או במפשעה כאשר הרופא מבצע את החדר הצנתר? בפעם הקודמת זה נעשה דרך הוריד ביד והותיר בי כאב גדול. בפעם הזו נאמר לי שיבוצע דרך המפשעה ואני רוצה שלא להרגיש הכאב בהכנסת הזריקה/הצנתר ומבקש לדעת מה לבקש מהרופא [איזו משחה, הרדמה, אלחוש]? תודה, דן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה עלי לבקש כדי שלא ארגיש הדקירה - תגובה

ד``ר ינאי בן גל
    01/09/2012

צינתור ללא כאב הוא בעיקר ענין של טכניקה נכונה של המצנתר ותשומת לב למתן חומר אילחוש במידה מספקת. לפני הצינתור הבא דבר עם המצנתר והבא לתשומת ליבו את ענין הכאב בצנתור הקודם וחששותיך. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. בכל זאת יש איזה חומר מרדים

דן
    01/09/2012

שאני יכול לבקש שימרחו על המקום לפני הדקירה? תודה שוב! דן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. בכל זאת יש איזה חומר מרדים - תגובה

ד``ר ינאי בן גל
    01/09/2012

לא, זה יפגע בסטריליות. אפשר לבקש הזרקת חומר מרדים בשלבים, ראשית על ידי מחט עדינה מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו