לעובדיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעובדיה
    ד``ר ינאי בן גל
    23/01/2013

עובדיה שלום, שאלתך נמחקה ועל כן אענה ישירות (תוכל לשוב ולהקליד אותה).
    על פי הנתונים שהצגת, מחלה תלת כלית כולל העורק השמאלי הראשי וסינטקס סקור 36על פי כל הקריטריונים וההתוויות הבין לאומיות אתה זקוק לניתוח מעקפים. ראה גם מחקרים עדכניים שפורסמו לאחרונה SYNTAX, FREEDOM, ASCERT.

כמובן שהמלצה רצינית וברת תוקף יכולה להינתן רק לאחר שמנתח לב יראה אותך ואת סרט הצינתור, ולא דרך הרשת.

בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעובדיה

הוספת תגובה

• ד"ר ינאי מודה על התייחסותך, אין ספק

עובדיה
    23/01/2013

בדבר הצורך בניתוח אך שאלתי התמקדה באפשרות שאחד מהעורקים (אינני יודע איזה) שכנראה אינו חייב במעקף אלא בפרוצדורה שונה אולי תוך כדי ניתוח ולהסתפק בהליך אחר שיסיר את הגורם המיצר את העורק. אני שואל זאת מכיוון שבסוף הצינתור נאמר לי במפורש כי יש צורך ב 4 מעקפים בוודאות ולגבי הנוסף לא בטוח ולכן שאלתי היא עלפי הדוח הצינתור שפירטתי איזה מהעורקים ניתן לשקם ללא מעקף והאם אכן יש יתרון בשימור עורק מקורי במידה והדבר ניתן להיעשות מבחינה טכנית, ואשמח על המלצה לגבי מנתח פוטנציאלי למקרה כזה.
    בתודה מראש
    עובדיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ינאי מודה על התייחסותך, אין ספק - תגובה

ד``ר ינאי בן גל
    23/01/2013

במידה ומתבצע ניתוח מלא, אין שום יתרון בביצוע מעקפים רק לחלק מהעורקים. אני מניח שאתה מתייחס אולי להוספת סטנט בתוך הכלי במהלך הניתוח. זה אפשרי אך נעשה כאשר יש ניתוח זעיר פולשני עם מעקף לעורק אחד בלבד. מה שלא מתאים למחלתך ולא נראה שיש יתרון כלשהוא בכך במצבך. אני ממליץ על ניתוח מעקפים קונבנציונלי תוך שימוש מירבי בשתלים עורקיים. שוב במגבלת העובדה שלא ראיתי אותך או את סרט הצינתור.
    אני ממליץ שתפנה למנתח לב בכיר אך במה זו אינה משמשת להמלצות אישיות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו