מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צינתור שניקובי21/09/2013
שלום,אני בן 52 .לפני 4 שנים עברתי אוטם ושמו לי סטנס .כמו כן הובחן לי בעורק הימני חסימה של 50-70 אחוז..כבר 4 שנים שאני מתאמן בחדר כושר כ 3 פעמים בשבוע משתדל לאכול בריא וכמובן לוקח את התרופות הדרושות.
לפני כשבועיים באימון בחדר כושר הרגשתי כאבים בחזה ..הקרדיולוג שלי המליץ לי לבצע צינתור. בצינתור התגלה שהעורק הימני חסום 90 אחוז.תוצאות בדיקת דם שבוע לפני הצינתור הראו :HDL=55 LDL=75.5 TRIG=81
השאלה שלי למה? הרי כל כך השתדלתי, אכלתי בריא התאמנתי והגעתי להישגים כמו שלא הגעתי בגיל 18 , לקחתי את התרופות ועדיין העורק נחסם..אשמח לקבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינתור שני - תגובה
פרופ` גיל בולוטין22/09/2013קובי שלום
אני מבין את התסכול שלך. כל הכבוד לך על המאמץ ויתכן שאלמלא אורח החיים הבריא שלך מצבך היה יותר גרוע.
למחלת הלב יש כמה גורמים שעל רובם ניתן להשפיע. הפסקת עישון, הורדת כולסטרול ( דיאטה ותרופות), איזון לחץ דם ואיזון סכרת. גם פעילות גופנית ושתיית אלכוהול מתונה מומלצים. אבל לא ניתן להשפיע על הנטייה הגנטית ולכן בצורת חיים בריאה ניתן לעכב את התפתחות המחלה אך לא למנוע אותה לחלוטין.
אני ממליץ להמשיך באורח החיים הבריא שלך ולדעת שזה בהחלט עוזר.
בברכה
גיל בולוטין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קובי27/09/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
הילה05/10/2013מבלי להיות מבינה גדולה לגופך יש נטיה ליצר הסתיידויות
אני נתקלת במאות מקרים דומים לשלך
שחל החברה אותה אני מייצגת עוזרת לאנשים רבים
אשמח לסייע בנושא
בברכת בריאות שלמה
הילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?