צינתור שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צינתור שני
    קובי
    21/09/2013

שלום,אני בן 52 .לפני 4 שנים עברתי אוטם ושמו לי סטנס .כמו כן הובחן לי בעורק הימני חסימה של 50-70 אחוז..כבר 4 שנים שאני מתאמן בחדר כושר כ 3 פעמים בשבוע משתדל לאכול בריא וכמובן לוקח את התרופות הדרושות.
    לפני כשבועיים באימון בחדר כושר הרגשתי כאבים בחזה ..הקרדיולוג שלי המליץ לי לבצע צינתור. בצינתור התגלה שהעורק הימני חסום 90 אחוז.תוצאות בדיקת דם שבוע לפני הצינתור הראו :HDL=55 LDL=75.5 TRIG=81
    השאלה שלי למה? הרי כל כך השתדלתי, אכלתי בריא התאמנתי והגעתי להישגים כמו שלא הגעתי בגיל 18 , לקחתי את התרופות ועדיין העורק נחסם..אשמח לקבל תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צינתור שני

הוספת תגובה

• צינתור שני - תגובה

פרופ` גיל בולוטין
    22/09/2013

קובי שלום
    אני מבין את התסכול שלך. כל הכבוד לך על המאמץ ויתכן שאלמלא אורח החיים הבריא שלך מצבך היה יותר גרוע.
    למחלת הלב יש כמה גורמים שעל רובם ניתן להשפיע. הפסקת עישון, הורדת כולסטרול ( דיאטה ותרופות), איזון לחץ דם ואיזון סכרת. גם פעילות גופנית ושתיית אלכוהול מתונה מומלצים. אבל לא ניתן להשפיע על הנטייה הגנטית ולכן בצורת חיים בריאה ניתן לעכב את התפתחות המחלה אך לא למנוע אותה לחלוטין.
    אני ממליץ להמשיך באורח החיים הבריא שלך ולדעת שזה בהחלט עוזר.
    בברכה
    גיל בולוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

קובי
    27/09/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

הילה
    05/10/2013

מבלי להיות מבינה גדולה לגופך יש נטיה ליצר הסתיידויות
    אני נתקלת במאות מקרים דומים לשלך

שחל החברה אותה אני מייצגת עוזרת לאנשים רבים

אשמח לסייע בנושא
    בברכת בריאות שלמה
    הילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו