אאורטה עולה מורחבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אאורטה עולה מורחבת
    מאיר
    28/02/2014

שלום רופאים יקרים! אני בן 54 בריא באופן כללי. לפני כחצי שנה התגלתה אצלי אאורטה עולה רוחב 5 אני במעקב. בועדה של משרד הבריאות דורשים ממני לבצע ניתוח אם לא יפטרו אותי.המנתח המטפל מתנגד בינתיים לניתוח. מה תוכלו ליעץ לי? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אאורטה עולה מורחבת

הוספת תגובה

• אאורטה עולה מורחבת - תגובה

פרופ` גיל בולוטין
    02/03/2014

מאיר שלום
    במידה והמסתם האאורטלי שלך עם שלושה עלים ומתפקד בבדיקת אקו, ולא היו אירועים של מוות פתאומי בגיל צעיר במשפחה שלך, אפשר להמשיך במעקב צמוד או באקו או ב CT .
    אין שום מניעה להמשיך בעבודה למעט המלצה להימנע מהרמת משקלות כבדים.
    יש לאזן לחץ דם קפדנית עם חוסמי בטא.
    בברכה
    דר גיל בולוטין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אאורטה עלה 3.9 מ''מ

ולנטין
    18/03/2014

שלום רופאים יקרים לאמא שלי עשו אקו לב לפני שנתיים גילו ש אאורטה עולה גודל שלה 3.7 מ''מ עברו שנתיים וחצי גודל 3.9 מ'מ תגידו בבקשה מה לעשות צריך ניתוח או לא? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אאורטה עלה 3.9 מ''מ - תגובה

ד``ר ינאי בן גל
    18/03/2014

אין התוויה לניתוח על פי התאור שלך. להחלטה רשמית יש לפנות להערכה במרפאת ניתוחי לב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו