מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי ניתוח מעקפיםkobi10/04/2014
שלום רב
בן 53
חודש אחרי ניתוח מעקפים חמש חסימות .
1 רציתי לשאל אחרי כמה זמן מותר לנהוג ברכב .ואלה מיגבלות עלי לשים לב
2 לקחו לי וריד או עורק אני לא יודע מה להרגל הימנית . פשוט לא הבנתי הם ישתמשו בכל הקטע הארוך הזה למעקפים או שהשתמשו לאחרים . פשוט שהייתי בהלם לא יכולתי לשאול כלום .
3 האם יש בעיה לקחת כדור ואריה או משהו דומה לאחר ניתוח מעקפים ?
4 שמעתי שניארים בבית ברזלים או חוטי תייל יכול קצת לפרט
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח מעקפים - תגובה
ד``ר ינאי בן גל10/04/20141. לפחות חודשיים, עדיף 3 חודשים
2. תשאל את המנתח שלך
3. עקרונית לא, אך צריך אישור רופא משפחה כי זה תלוי בכדורים אחרים שאתה לוקח ובמצבך הפרטני
4. עצם החזה מהודקת מחדש על ידי תיילי נירוסטה שנשארים לתמיד (אי אפשר לשים גבס על עצם החזה ולכן התייל מחזיק את העצם עד לאיחוי תוך כ 3 חודשים - וזה מתקשר לשאלתך הראשונה).
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
KOBI10/04/2014תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
kobi16/04/2014מי נותן את המירשם ובודק אותי
הרופא מישפחה או הקרדיולוג ?
כי הרופא מישפחה בטח אמור לקבל אישור מהקרדיולוג איך זה עובד .
ובנוסף אחרי כמה זמן ניתן לקחת את הכדור ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
kobi16/04/2014ושוב שאלה נוספת העורק או הויריד לא יודע מה זה שלקחומרגל ימין הוא ארוך מאאוד ואני כבר 6 שבועות אחרי הניתוח וישנם שני מקומות בהתחלה ובסוף התפר עדין מפרישים ומסרבים להיסגר מה עושים אני כבר פוקד את האחות במרפאה כבר כמה שבועות
מתי זה אמור להיסגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד``ר ינאי בן גל17/04/2014פנה למנתח שניתח אותך על מנת שיראה את החתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?