החלפת מסתם אוראלי עם אאורטה מורחבת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת מסתם אוראלי עם אאורטה מורחבת
    אבשה
    01/08/2015

שלום
    אני בן 44. יש לי אי ספיקה קשה של המסתם האוראלי כבר מעל עשר שנים. המסתם ביקוספידלי מלידה. בחמש השנים האחרונות האורטה העולה שלי התרחבה לגודל של 4.5 ס״מ והסיבה שהחלטתי לחכות עם ניתוח היא עקב מחלות מולדות נלוות שיש לי (אוסטיאוג׳נזיס אימפרפקטה קלה וחוסר בפקטור 8). יש לי מספר שאלות:
    האם בכל ניתוח של החלפת המסתם אצטרך גם החלפת חלק מאאורטה העולה? האם הניתוח יהיה תוך קירור הגוף? האם יש הבדל בפרוצדורה הניתוחית אם האורטה העולה היא בקוטר 4.5 ס״מ או נניח בקוטר 5 ס״מ? האם יש ניסיון בניתוח החלפת מסתם כשברקע המחלות שציינתי?
    אשמח מאוד לתשובתכם.
    תודה רבה
    אבשלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החלפת מסתם אוראלי עם אאורטה מורחבת - תגובה

ד``ר ינאי בן גל
    03/08/2015

אבשה שלום, יש תשובות לכל השאלות ששאלת אך לא ניתן לעשות על רגל אחת ובאופן שטחי מבלי לראותך ולהעריך את מצבך ישירות. ככלל אין מצב של ״תמיד״ או ״אף פעם״ ברפואה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המידע!

אבשה
    03/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו