ניתוח לב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לב
    ....
    06/07/2008

לאחר התקף שני עבר אבא שלי השבוע צנתור ברמב"ם הוסבר לו אחרי הצנתור שיש לו עוד סתימות והלב נפגע ב 40% ושהתקף קרוב צפוי לקרות ואם לא אז בעוד חודש עושים עוד צנתור ואחרי השתקמות עושים לו ניתוח לב פתוח< אני מאוד מפוחדת ורוצה לדעת האם אחרי הניתוח סיכון החיים גדל או קטן? מה הסיכונים של הניתוח עצמו? וכמה אנשים חיים אחרי ניתוח זה בערך? ומה עושים בחודש הקרוב כדי שלא יקרה לו משהו פתאומי בבית ולא יספיק לבית חולים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לב

הוספת תגובה

• ניתוחי לב רמב"ם

דר' סאמר דיאב
    09/07/2008

שלום רב התשובה הינה בערבון מוגבל מאחר ואין בידי את החומר הרלוונטי של החולה אך מהמעט שאפשר להבין מהשאלה התשובה שלי להלן: 1. לפי הספרות הרפואית לחולה שיש מחלה כלילית קשה עם תפקוד לבבי ירוד יהנה מניתוח מעקפים. לגבי הסיכון של הניתוח שוב תלוי בניתונים של החולה. 2. לגבי החודש הקרוב יש להמנע ממאמצים ובכל כאב חזה ולו קל יש לפנות מייד לבית חולים. 3. הקפדה על לקיחת התרופות הקבועות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו