Coronary stents

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Coronary stents
    רועי
    06/08/2008

שלום רב אני סטודנט לרפואה ועושה עבודה קטנה על סטנטים ויש לי כמה שאלות קצרות 1. מה היחס בין DES ל-BMS המושתלים בארץ (באופן גס בלי מספרים מדויקים) 2. אם היו לי מאה חולים מה הייתה ההתפלגות בין הסטנטים הבאים: CYPHER, TAXUS, ENDEAVOR, XIENCE,COSTAR PROMUS, MEDTRONIC שוב רק בערך 3.אם השתלתי 100 סטנטים בחודש האחרון, כמה חולים היו לי בממוצע? זאת אומרת- כמה סטנטים מקבל חולה ממוצע בכל צינתור טיפולי(LAD, CX, RCA) תודה מראש רועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Coronary stents

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

מערכת BeOK
    12/08/2008

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=80 id=link]קרדיולוגיה - רפואת לב[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• coronary stent

ד''ר ויקטור קרצמן
    17/08/2008

של ום קוללגה, אים כל השאלות כשורות להחנסת סטנטים יש ליפנות לקרדיולוגים ולא למנתחים בכל המיקרה ידוע היתב שהשקה של מעקב של עורק מאמרי תמיד יתר תוב מי הכנסת סטנט כלשהו סוג בכבוד דר וץקרצמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באמת...

איתי התותח
    26/08/2008

...לכן נשארים עם ה"ממרי" פתוח ו 4 מעקפים ורידיים סתומים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו