ניתוח חוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח חוזר
    דני
    08/09/2008

שלום לך ד"ר
    אני מבקש שתמליץ לי על מנתח הכי טוב לניתוח מסתמים חוזר כי אמרו שזה ניתוח קשה מסובך לא חשוב המקום צפון מרכז דרום .תודה מראש על העזרה דחוף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח חוזר

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר

ד''ר דני פינק
    08/09/2008

שלום רב אשמח לעזור לך בהקדם האפשרי.למרכז הרפואי "שערי צדק" נסיון רב בביצוע ניתוחי לב חוזרים בייחוד בניתוחי מסתמים. האם עברת בדיקות כגון:אקו לב,צינתור, בדיקות דם מקיפות. כמוכן חשוב לדעת את פרטי מחלתך- מתי נותחת והיכן, איזה מסתם תותב הושתל וכדומה. אשמח לענות על שאלותיך- אנא צור עימי קשר בהקדם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לד"ר דני פינק וברוך הבא לפורום

עדי
    08/09/2008

שאלה לי אליך מאחר ואתה מביהח הדסה עין כרם הבנתי שאצלכם הושתל מסתם אורטלי בצינתור אז קצת רקע לגביי בת 38 עם מסתם אורטלי ביקוספידלי עם הצרות קשה קוטר 0.75 ומפל לחצים של 100 עם 75 אחוז פליטה ללא התרחבות חדר שמאל וללא סמפטומים ואני מרגישה טוב, שאלתי היא האם לדעתך אני צריכה ניתוח או יכולה לחכות קצת? האם המפל שלי הוא המקסימלי ואני מסכנת את עצמי? והאם אפשר להחליף לי מסתם בצנתור? הבנתי שעשיתם את זה רק לאנשים מבוגרים ומהן התוצאות? האם טובות כמו בניתוח ואני רוצה שישימו לי בניתוח רק מסתם ביולוגי כמה זמן לדעתך יחזיק לי מעמד מנסיונך העשיר? אודה לך מאוד אם תוכל לענות על שאלותי וסליחה על הטירחה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו