ניתוח מורכב וחוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח מורכב וחוזר
    איריס
    13/09/2008

לד"ר יקר שלום זו הודעה שניה בשנת 16/12/87/ עברתי ניתוח לב פתוח לתיקון והרחבה של המסם מיטראלי והמשכתי לקחת תרופות כמו למשל דרלין דגוגסין אלדוספרול קומדין ופוסיד כמו כן נוספה לי סכרת ואני לוקחת גם גלוקורייד וגלוקופש ואלתרוקסין לבלותת התריס כמו כן עברתי ניתוח להסרת כיס מרה אני ממשיכה ליות במעקב במכון הלב בלינסון וליפני כמה שנים הציעו לי ניתוח חוזר ואני פוחדת מאוד ומאז החיים שלי הם לא חיים אני לא ישנה בלילות וביום קשה לי מאד לתפקד כי אני צריך לעבור ניתוח של שלושה מסתמימים האורטלי מיטראלי וטריקוספידלי צל הלב שלי מוגדל וכמו כן גם הכבד אני בדילמה קשה מאוד לא יכולה לאישאר כך כי אין לי אכות חיים וקשה לי מאוד להחלית לגבי ניתוח אודה לך אם תייעץ לי איפא ומי המומחי לניתוח מורקב כזה ומה ההצלחה ומה הסיכון מחכה לתשובתך דחוף מאוד 13/9/08 איריס (ארץ)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח מורכב וחוזר

הוספת תגובה

• ניתוח חוזר

ד''ר דני פינק
    14/09/2008

איריס שלום
    קודם כל בת כמה את? אני מניח שאת היית צעירה שעברת את הניתוח הראשון שהיה לפני כ-20 שנה!
    לשאלתך ניתן לנתח אותך ברמת סיכון יחסית נמוכה בהנחה שאין לך אי ספיקה כלייתי ומצב הריאות שלך הינו תקין. האם את יודעת מה לחץ הדם הריאתי שלך ? פרט זה הינו חשוב שכן הוא עוזר למנתח לקבוע את רמת הסיכון שלך. בכל אופן לא כדאי לדחות את הניתוח אחרת את עלולה לפתח סימני אי ספיקת הלב וזה בהחלט מעלה את הסיכון הניתוחי שלך
    אשמח להיפגש איתך ולהסביר לך בפירוט לגבי סוגי הניתוח דרגות הסיכון ויתר פרטים שתמצאי לנכון לדעת
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו