שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שלי
    29/10/2008

אני מקבלת תרופות נגד לחץ דם גבוה ועדיין לחץ הדם שלי לא יורד, מה הסיבה, או מה עלי לעשות כדי שלחץ הדם שלי יהיה נורמלי, אני בת 73 מטופלת בסכרת ע"י אינסולין גם עושה דיאטה דלת מלח, הפסקתי עם הקפה השחור לא יודעת מה עוד עלי לעשות. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• בירור לפני טיפול בי"לד

ד''ר עובד כהן
    02/11/2008

יש לבצע בירור הכולל מס' בדיקות כדי לשלול בעיות ראשוניות היכולות לגרום ללחץ דם גבוה לפני התחלת טיפול וזה כולל מס' בדיקות דם ואולטראסאוד של עורקי הכליה.
    לאחר ששוללים מקור ראשוני ידוע וברור לבעייה מגיעים למצב בו מגדירים את לחץ הדם הגבוה כראשוני כלומר שאין לו סיבה ברורה אחרת וזה המצב בשמונים אחוז מהמקרים.
    במצב זה ניתן לטפל במס' תרופות ממשפחות שונות העובדות במנגנונים שונים וברוב הגדול של המקרים ניתן לאזן את לחץ הדם בצורה טובה בשילוב של מס' תרופות
    מציע לך לפנות דרך קופת חולים לרופא המומחה בנושא זה והוא לאחר ביצוע כל הבירורים המקדימים ישלב מס' תרופות וקרוב לודאי יצליח לאזן את לחץ הדם.
    בברכה
    עובד כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו