לחץ דם ריאתי אסתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם ריאתי אסתר
    אסתר
    04/11/2008

בת 33 7 חודשים לאחר לידה קוצר נשימה וקושי במאמץ נשלחתי לבירור ריאתי שהתברר שיש לי אסתמה קלה מטופלת במשאפים ביצעתי אקו לב במאמץ הכל היה תקין חוץ מלחץ דם ריאתי 39 ממכ הרופא קרדיולוג אומר שזה בסדר ולעשות בדיקה בעוד שנה לעקוב וכך גם רופא ריאות האם זה נכון ולא כדאי לטפל כבר עכשיו אני מאוד חוששת ותשובתך מאוד חשובה לי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם ריאתי אסתר

הוספת תגובה

• לחץ ריאתי מוגבר

ד''ר דני פינק
    04/11/2008

אסתר שלום אכן הקרדיולוג שלך אכן צודק - במידה ואין לך סימפטומים- תלונות אז ההמלצה היא מעקב בלבד ולבצע אקו נוסף בעוד חצי שנה. בינתיים אין מניעה מפעילות גופנית ומאמצים בהצלחה
    דני פינק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה דוקטור

אסתר
    05/11/2008

בהמשך לתשובתך יש תלונות על קוצר נשימה ושימוש תמידי במזגן ומאווררים למרות הקור כי כל הזמן אני חשה בצורך לאויר וגם קושי בכל מאמץ אני לא יודעת אם זה שייך לאסתמה או ליתר לחץ דם ריאתי והאם לא צריך גם עכשיו לצרף איזישהו כדור ליתר ל "ד ריאתי בנוסף למשאפים כי קראתי שיתר ל"ד ריאתי מעל 30 זה מסוכן ולי יש 39 ממכ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד ריאתי

ד''ר דני פינק
    05/11/2008

אסתר- רוב הסיכויים הן שתלונותייך קשורות בבעיה בנתיבי האויר שלך או בריאות. הייתי ממליץ לך להיבדק אצל רופא ריאות ולבצע בדיקות כגון תפקודי ריאות כדי לנסות לעלות על בעייתך. בערכי לד ריאתי כמו שלך לא מקובל לטפל ורוב הסיכויים שהן אינם גורמים לתלונות שלך
    בהצלחה
    דני פינק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו