דחוף!!!! כאבים באיזור הלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף!!!! כאבים באיזור הלב
    עדי
    03/12/2008

שלום רב אני לא יודעת אם זה שאלה לפורום כאן, אך בכל זאת אני אנסה.... אני בהריון שבוע 29 ומזה כשבועים אני מרגישה מידי פעם כאבים באיזור הלב (מתחת לחזה) הכאבים מופיעים תמיד בלילה. הלילה אני חשה בכאבים כשעתיים ושכאני לוחצת באיזור שאני מרגישה את הכאב, זה מגביר את הכאב.....ממה זה יכול לנבוע? יש לי מה להלחץ מכך???? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף!!!! כאבים באיזור הלב

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר דני פינק
    03/12/2008

עדי קודם כל תירגעי הסבירות שהכאבים הינם מהלב לאישה בגילך בהנחה שאת בריאה קלושים ביותרץ היווצעי בגניקולוג שלך או ברופא המשפחה שיסביר לך שהכאבים הינם קרוב לוודאי ממקור עצם או שריר ומשכך כאבים רגיל קרוב לוודאי יפתור את הבעיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה......

עדי
    03/12/2008

ד"ר פינק שלום קודם כל תודה על התשובה המהירה וההרגעה. רציתי רק להוסיף שאני בשמירת הריון ובשכיבה כל היום, והכאבים משום מה מופיעים רק בלילה. בנוסף הכאב מתגבר כשאני מפהקת למשל, וכשאני הולכת הכאב יורד......אתמול הצלחתי להרדם בסוף רק ב 4 בבוקר. בבוקר כואב לי רק כשאני נושמת עמוק או בפיהוק......יש סיכוי שזה פשוט שריר תפוס? יש לי מה ללכת היום למרפאת חירום של מכבי? המון תודה על התשובה עדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו