האם יש מניעה לטוס לחול" כשיש הצרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש מניעה לטוס לחול" כשיש הצרות
    עדי
    10/12/2008

שלום ד"ר יש י הצרות מסתם אורטלי קשה עם מפל מקסימלי גבוה כ117 ללא סמפטומים מיוחדים. רציתי לדעת האם יש מניעה לטוס לחול? זו לא פעם ראשונה שאני טסה לחול גם לפני 3 חודשים טסתי, מבלי לסחוב מזוודות כמובן אלא אם יש סיכון בטיסה כי הבנתי שאין קשר בכלל בין הדברים אודה לך על תשובתך המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היצרות של המסתם האאורטלי וטיסה לחול

ד''ר עובד כהן
    11/12/2008

שני שלום
    המצב של היצרות כה קשה מצדיקה טיפול לא בהול אך בהחלט דחוף (בתקופה הקרובה) אני חייב לציין כי לב שצריך להזריק דם מול מסתם כל כך מוצר סובל באופן קבוע ובאופן הדרגתי נגרם לו נזק שבחלקו הוא בילתי הפיך וכאן החשיבות של הטיפול בהקדם. כמובן שחלק מהסמפטומים העלולים להופיע בכל רגע הם התעלפויות פתאומיות, הרגשות של דפיקות לב, כאבים בחזה וחולשה כללית. הסיכויים של כל התסמנים הללו גבוהים יותר במצבים של מתח או מצבים לא רגילים כמו נסיעה לחול. שלא לדבר שלא כדאי שתופיע החמרה במצב בשעה שאת בחו"ל.
    לסיכומו של דבר בשלב הזה במקומך הייתי מטפל בענין הניתוח שאת צריכה לעבור ולא בנסיעה לחו"ל
    בברכה
    ד"ר כהן עובד
    ניתוחי לב רמב"ם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו