מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהציפי31/12/2008
שלום רב, האם לעשן כ-3 סיגריות ליום זה כזה נורא מבחינת בריאות הלב? אני ככה כבר שנים, וזה כיף לי. אני לא רוצה להפסיק. מה אתם אומרים? אני חייבת להפסיק לדעתכם? אגב, אני בת 50. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עישון
ד''ר עובד כהן31/12/2008שלוש סיגריות ליום, זה 1000 סיגריות בשנה ומה שחשוב זה הנזק המצטבר.....
זהו נזק קשה ביותר שחלקו הוא בילתי הפיך וחלקו הפיך. הנזק הינו גם לריאות וגם לכלי הדם.
בסיגריה קיימים כ 400 חומרים המזיקים לבריאותנו מתוכם כ 50 חומרים מסרטנים בעיקר לכבד, לריאות - בנוסף חומרים הגורמים לדלקת כרונית ההולכת ומצטברת לאט לאט בכלי הדם וגורמת בסופו של דבר להתקפי לב וארועים מוחיים.
הקצב של התקדמות המחלה הינו איטי בדיוק כמו קצב עישון הסיגריות שלך אבל לצערינו הרב הנזק הינו מצטבר ואם את בת חמישים ומעשנת כבר 25 שנה בערך הרי שהנזק הינו של 25000 סיגריות שזהו נזק עצום....
קשה מאד להפסיק אך קשה יותר לחיות חולים וסובלים
כדאי מאד להפסיק
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
ד''ר סאמר דיאב16/01/2009שלום ציפי.
בנוסף להסבר של דר כהן. בישראל מתים כל שנה כ- 400 אנשים כתוצאה ממחלות הקשורות לעישון פסיבי, נמצאים בקרבת אנשים מעשנים אך בעצמם לא מעשנים. כמו כן יש לציין שבזמן מלחמת העולם השניה אחוז סרטן הריאות אצל נשים היה מהנמוכים והמחלה בקרבתם הייתה נדירה וזה בגלל שהנשים לא עישנו. בהמשך אחוז הנשים המעשנות עלה ובהתאם גם סרטן הריאת עלה אצלן והיום סרטן ריאות אצל נשים נהיה מס' 2 מבחינת כלל מחלות הסרטן.
זה שאת מעשנת 3 סיגריות ביום זה רק מקל עליך להפסיקו.
סאמר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?