שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מאיה
    07/01/2009

אני שלושה וחצי חודשים אחרי אירוע לב עשו לי צינטור והתקינו לי סטאנד ... אני רוצה לעקור 2 שיניים אני מקבלת פלאביקס ואספירין . האם אני יכולה לעקור את השן או שישינה איזו שהיא בעיה בעקבות הטיפול שעברתי והכדורים שאני לוקחת? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• פלויקס ודימומים

ד''ר עובד כהן
    08/01/2009

בעיקרון פלויקס מגביר שכיחות של דמם בצורה משמעותית ולכן לפני כל פרוצדורה כירורגית משמעותית יש להפסיק את הפלויקס לפחות לחמישה ימים.
    מכיון שלא כתבת איזה סטנט הושתל לך אפרט לגבי שני הסוגים
    עם זה סטנט מצופה יש סיכון מאד גבוה להפסיק את הפלויקס למשך שנה
    עם זה סטנט לא מצופה יש סיכון גבוה בחצי שנה ראשונה וסיכון בינוני בחצי השנה השניה
    לגבי עקירות שיניים ניתן לבצע את העקירה תחת טיפול בפלויקס אך רצוי שרופא השיניים יהיה מנתח פה ולסת ולא רופא שיניים רגיל, שידע כמובן שאת לוקחת פלויקס ובמידה ויהיה דימום לאחר העקירה - הכוונה לדימום חריג יהיה מוכן עם תרופות כמו הקסקפרון או תכשירים אחרים.
    בבית החולים רמבם קיימת מרפאה פה ולסת המנוסה מאד בעקירות תחת טיפול בפלויקס ואני ממליץ לפנות אליהם לביצוע העקירות.
    מקווה שהתשובה מספקת - בכל מקרה ממליץ לא להפסיק את הפלויקס לפני שנה מהשתלת הסטנט
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו