מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהמאיה07/01/2009
אני שלושה וחצי חודשים אחרי אירוע לב עשו לי צינטור והתקינו לי סטאנד ... אני רוצה לעקור 2 שיניים אני מקבלת פלאביקס ואספירין . האם אני יכולה לעקור את השן או שישינה איזו שהיא בעיה בעקבות הטיפול שעברתי והכדורים שאני לוקחת? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלויקס ודימומים
ד''ר עובד כהן08/01/2009בעיקרון פלויקס מגביר שכיחות של דמם בצורה משמעותית ולכן לפני כל פרוצדורה כירורגית משמעותית יש להפסיק את הפלויקס לפחות לחמישה ימים.
מכיון שלא כתבת איזה סטנט הושתל לך אפרט לגבי שני הסוגים
עם זה סטנט מצופה יש סיכון מאד גבוה להפסיק את הפלויקס למשך שנה
עם זה סטנט לא מצופה יש סיכון גבוה בחצי שנה ראשונה וסיכון בינוני בחצי השנה השניה
לגבי עקירות שיניים ניתן לבצע את העקירה תחת טיפול בפלויקס אך רצוי שרופא השיניים יהיה מנתח פה ולסת ולא רופא שיניים רגיל, שידע כמובן שאת לוקחת פלויקס ובמידה ויהיה דימום לאחר העקירה - הכוונה לדימום חריג יהיה מוכן עם תרופות כמו הקסקפרון או תכשירים אחרים.
בבית החולים רמבם קיימת מרפאה פה ולסת המנוסה מאד בעקירות תחת טיפול בפלויקס ואני ממליץ לפנות אליהם לביצוע העקירות.
מקווה שהתשובה מספקת - בכל מקרה ממליץ לא להפסיק את הפלויקס לפני שנה מהשתלת הסטנט
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
התרחבות פצע לאחר החלפת מסתם אורטלי
התפתחות מחלת לב לפני ניתוח צנתור
פענוח תוצאות בדיקה מצורפת מה זה אומר?
סטנט למפרצת ביטנית 3.4
ניתוח אורטה עולה גם ב-CT
מועקות וכאבים חמורים בחזה
דליפה מטרלית בינונית וקושי בכניסת אוויר
קפיצות בחזה וצרבת קשה
שמיעת תקתוק במסתם מכני
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?