תודה ד"ר פינק על תשובתך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה ד"ר פינק על תשובתך
    עדי
    15/01/2009

לא להרים משקולות האם כוונתך גם אם אני עושה שיעור עצוב הגוף ומרימה בכל יד משקולת של 2 קילו או קילו גם זה לא? או מכובד מסוים? ניתוח בחתך מינימלי זה עדיין פתיחת בית החזה רק יותר למטה? האם באמת היום מסתם ביולוגי מחזיק 10 שנים? כי הבנתי שבין 5-10 והכוונה שלך למסתם פרה שמחזיק יותר זמן או חזיר? והאם התקופה שלו תלויה באורח החיים של המנותח? האם המנותח חיי חיי רוגע או שהוא עוסק בספורט והיפראקטיבי? זה חשוב לי לדעת המון תודה ד"ר פינק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה ד"ר פינק על תשובתך

הוספת תגובה

• מסתם

ד''ר דני פינק
    16/01/2009

יערה
    מבחינת פעילות גופנית נראה לי שעיצוב גוף שלא כרוך במאמץ פיזי ניכר ואין בו כדי להאיץ את פעילות הלב הרי שאפשר בצורה קלה עד מתונה.מבחינת החתך הניתוחי הרי שהצלקת העורית יכולה להיות יחסית קצרה משהו כמו 7-9סמ- אך עצם החזה נפתח לכל אורכו או כמחציתו. אין הבדל בין מסתם פרה למסתם חזיר לשניהם יש אותו רמת ביצוע ואורח חיים.ישנן דווחים שכביכול למסתם הפרה יש אורך חיים קצת יותר ארוך -לשניהם סדר גודל של כ10 שנים.לאחר הניתוח לאחר תקופת החלמה של כ6 שבועות תוכלי לעסוק באיזה פעילות ספורטיבית שתבחרי- מרתון,טריאתלון וכדומה. בהצלחה
    דני פינק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה על תשובתך ונחמדותך:-)

עדי
    17/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו