טיפול בהשפעות המנטליות של הניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהשפעות המנטליות של הניתוח
    קירגיז
    01/03/2009

האם במסגרת המחלקה שלכם ניתן אבחון וטיפול בפן המנטאלי של השפעות ניתוח לב פתוח. או שמא במסגרת בית החולים אבל במחלקה אחרת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בהשפעות המנטליות של הניתוח

ד''ר סאמר דיאב
    02/03/2009

שלום קירגיז
    החולים במחלקה , אלו שלפני ניתוח ואלו שאחרי נמצראים במעקב הדוק של רופאי המחלקה ובמידה ויש חשד להפרעה מינטלית ( במיוחד לאחר ניתוח) הפסיכיאטרים של הבית חולים מעורבים מייד וברוב המקרים גם הנוירולוגים. ברוב המכריע של המקרים מדובר בבלבול חריף שמטופל ע"י תרופות. במקרים היותר מסובכים אז כמובן כלל המערכת מעורבת בזה גם מבחינת האבחון וגם מבחינת הטיפול במהלך האשפוז וגם בהפניה לטיפול מחוץ לכותלי בית החולים.
    תודה רבה
    דר דיאב סאמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מועמדת להחלפת מסתם אורטלי

עדי
    02/03/2009

והשאלה שלי קשורה לבדיקת דם שביצעתי ורציתי לדעת אם נתקלתם בדבר שכזה? LDH שלי מאוד גבוה כבר 9 חודשים נע מעל הממוצע בין 480 ל520 הרופאים לא ככ יודעים לענות מדוע אבל אומרים שאולי זה קשור למסתם המוצר שלי ומפל הלחצים הגובה 117 שאולי עושה המוליזה והורס את כדוריות רציתי לדעת האם נתקלתם בדבר שכזה? אמרו לי שגם למושתלי מסתם מכני יש את הבעיה הזו? היתכן?????? והאם כדאי לדאוג????? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו